Cum arată Gina Pistol în realitate. Iubita lui Smiley, fără filtre la premiera filmului "Odată pentru totdeauna"

Premieră pentru Smiley și Gina Pistol! Miercuri seară, cei doi au ieșit în oraș, la lansarea peliculei în care joacă amândoi, "Odată pentru totdeauna", și au confiscat toată atenția. Blitz-urile camerelor foto au fost țintite pe ei, mai ales că pe Gina, în ultima vreme, am văzut-o mai mult pe Instagram.

premiera film smiley gina pistol (2) jpeg
Smiley și Gina, alături de vedete, la premiera filmului. Foto: Click!

Lume bună, miercuri seara, la premiera peliculei "Odată pentru totdeauna", regizată de Iura Luncașu. Evenimentul, care a avut loc într-un cinematograf, dintr-un mall din București, a reunit actorii din distribuție, regizorul, dar și multe alte VIP-uri, dornice de evenimente mondene. Și-au pus ținute cool, au socializat și au făcut poze la panou.

Gina Pistol și Smiley, apariție de senzație, împreună

Toți ochii au fost ațintiți asupra Ginei Pistol și a lui Smiley, pe care nu i-am văzut în public de foarte mult timp. Smiley a purtat o ținută casual, cu sacou și tricou alb, iar Gina a arătat senzațional în rochița cu imprimeu multicolor, accesorizată cu cizme albe și geantă neagră. Cei doi s-au ținut de mână și au făcut poze la panou. 

De remarcat că vedeta nu arată în realitate așa cum o vedem pe Instagram, unde filtrele ascund grimase sau imperfecțiuni. Gina și-a etalat rotunjimile de după naștere, însă trebuie să remarcăm că silueta ei își recapătă tonusul, pentru că vedeta a început antrenamentele chinuitoare cu celebra Carmen Fit.

gina pistol png
Așa arată Gina Pistol, pe Instagram

SMILEY ȘI GINA, ÎMPREUNĂ ȘI ÎN FILM

Smiley are rol principal în filmul lui Luncașu. Solistul îl joacă pe Alex în pelicula „Odată pentru totdeauna”, film care spune povestea unui regizor de succes care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. Din distribuție mai fac parte Gina Pistol, care are un rol mai mic, Ada Galeș, Augustin Viziru, Cosmin Natanticu și Mihnea Luncașu, fiul regizorului. Din 25 februarie, pelicula va intra în cinematografele din toată țara.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cub oana zavoranu png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Telescoapele Hubble şi James Webb au dezvăluit joi imagini detaliate ale impactului produs de DART Foto NASA
gazoduct 3
image
image
image
image
cub cuzin toma firicel png
FotoJet (4) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
distributie clanul
FotoJet (1) jpg
Ioana Petric jpg