Smiley și Gina Pistol, secvențe erotice în noul videoclip al artistului! Ce spun fanii

Ultima actualizare:

Dacă doar un mic teaser a lansat un val de reacții și comentarii de tot felul, să vedem cum întâmpină publicul videoclipul complet! Smiley a lansat cel de-al patrulea episod al noii sale serii muzicale, în care apare în scene fierbinți alături de Gina Pistol, sărutând-o cu foc pe aceasta, în public. Ulterior, scena se mută în dormitor! Iată imaginile!

Smiley și Gina Pistol, secvențe erotice în noul videoclip ar artistului Foto: Arhivă personală
Smiley și Gina Pistol, secvențe erotice în noul videoclip ar artistului Foto: Arhivă personală

Smiley și Gina Pistol au mimat scenele unui preludiu în noul clip ar artistului, împărțind internetul în două tabere! Dacă unii au lăudat inițiativa, pentru alții întreaga scenă a fost puțin cam prea mult.

Smiley și Gina Pistol, secvențe erotice în noul videoclip al artistului

Cei doi apar în secvențe reale de dragoste în cel de-al patrulea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viață”. Piesa se numește „Mi-aduc aminte” și vorbește despre o dragoste pasională, redată de cei doi parteneri și în videoclip.

Smiley și Gina încep scenele de dragoste în public, într-un supermarket, după care acțiunea se mută în locuința celor doi, în dormitor, unde au la dispoziție și un pat pentru „aventura” lor. După ce unele voci au susținut că imaginile în care aceștia sunt protagoniști au fost puțin cam prea intime pentru a fi difuzate, Smiley a tot glumit pe marginea subiectului.

Mi-a fost foarte dificil să filmez acest clip...Totul a plecat de la raionul de congelate, Gina s-a aplecat după o pungă de spanac și.... continuarea e in linkul din BIO”, și-a promovat Smiley noua piesă.

Unele iubiri se vor de la început pentru totdeauna, oricât te-ai abate de la drumul drept, din ambiții, greșeli, dureri, gelozii, derive, etape diverse, ele revin din când în când și luptă să rămână până la sfârșit”, spune Smiley despre noul său proiect.

Mi-aduc aminte că promiteai când te iubeam, că mă iubeai, că eu sunt totul pentru tine, dar știai, că mă mințeai exact așa cum respirai”, spune și refrenul piesei 

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical „Mai mult de-o viață” este compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net