Smiley, reacție fabuloasă după ce a fost desființat pentru scenele intime cu Gina Pistol

Smiley și Gina au creat o adevărată dezbatere în mediul online, după ce artistul a publicat un scurt teaser al videoclipului pe care urmează să îl lanseze în după-amiaza zilei de 10 februarie. Artistul a răspuns valului de comentarii pe care le-a primit. 

Gina Pistol este protagonistă în cel mai nou videoclip al lui Smiley
Gina Pistol este protagonistă în cel mai nou videoclip al lui Smiley

Smiley va lansa o nouă melodie pe 10 februarie și, precum orice artist priceput, în seara zilei de 9 februarie a publicat un scurt teaser pentru a-și promova piesa. Rezultatul a fost cel așteptat: clipul în care apare sărutându-se pasional cu Gina Pistol, printre rafturile unui magazin, a fost comentat de sute de internauții. Deși, în general, mesajele au avut un ton pozitiv, iar unii fani sunt nerăbdători să vadă clipul integral, au existat și voci care sunt de părere că filmulețul este unul mult prea explicit și nu ar fi trebuit să fie publicat în mediul online. 

Amuzat, dar și deranjat de unele dintre mesajele primite de la internauți, Smiley a oferit un răspuns pe pagina personală de Instagram. Artistul a explicat, într-o notă sarcastică, faptul că imaginile au fost filmate doar pentru promovarea clipului și, în realitate, nu au loc asfel de scene în casa sa. Mai mult decât atât, a intervenit și Gina Pistol care a adăugat că nu sfătuiește pe nimeni să procedeze așa cum au făcut ei în teaser-ul celei mai noi piese. 

Într-o notă mai serioasă, artistul a dezvăluit că în videoclipul care va fi lansat în jurul orei 18.00 există mai multe momente similare și le-a recomandat celor care s-au arătat deranjat de filmuleț să nu urmărească clipul piesei. 

"Am postat ieri pe Instagramul meu un filmuleț în care mă pup cu Gina și au comentat foarte mulți oameni, au comentat unii și foarte urât, s-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun. Aș vrea să îi asigur că este doar o cascadorie pentru videoclipul pe care urmează să îl lansez. Așa ceva nu se întâmplă în viața reală, între noi doi niciodată. Pentru cei scandalizați, le recomand să nu se uite diseară la șase când vom posta clipul pentru că el este plin cu așa ceva, devine și mai rău. Să nu faceți așa ceva acasă, nu vă recomand deloc. Și să vi-o zic pe aia dreaptă, nici măcar nu suntem noi doi în imagini. Sunt doi cascadori care joacă în locul nostru", a fost mesajul transmis de Smiley. 

image

Clipul a fost apreciat de peste 40.000 de fani în mai puțin de 24 de ore și a adunat sute de comentarii. "Mi-ai amintit de mine când am avut prietenă", "Mai era un pic și făceați dragoste în public", "De unde și vorba: pup-o pe unde apuci!", "Băi, ce ați pățit? Mai vreți un bebe?", "Sincer, vă ador pe amândoi, dar asta e un pic cam intim", "Ce frumoasa este iubirea voastră!", "Sunteți frumoși și superbi împreună, mă bucur enorm pentru voi că sunteți o familie, faceți ce vreți voi, lumea oricum vorbește!", au fost doar o parte dintre mesajele primite de cei doi. 

Așa cum era de așteptat au existat și persoane care au fost de părere că imaginile sunt unele mult prea intime, iar Smiley ar fi trebuit să găsească o altă modalitate pentru a promova piesa pe care urmează să o lanseze. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
sex cuplu shutterstock 503194276 jpeg
image
image
image
image
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg
andreea balan si george burcea la nunta jpg