Smiley, reacție fabuloasă după ce a fost desființat pentru scenele intime cu Gina Pistol

Ultima actualizare:

Smiley și Gina au creat o adevărată dezbatere în mediul online, după ce artistul a publicat un scurt teaser al videoclipului pe care urmează să îl lanseze în după-amiaza zilei de 10 februarie. Artistul a răspuns valului de comentarii pe care le-a primit. 

Gina Pistol este protagonistă în cel mai nou videoclip al lui Smiley
Gina Pistol este protagonistă în cel mai nou videoclip al lui Smiley

Smiley va lansa o nouă melodie pe 10 februarie și, precum orice artist priceput, în seara zilei de 9 februarie a publicat un scurt teaser pentru a-și promova piesa. Rezultatul a fost cel așteptat: clipul în care apare sărutându-se pasional cu Gina Pistol, printre rafturile unui magazin, a fost comentat de sute de internauții. Deși, în general, mesajele au avut un ton pozitiv, iar unii fani sunt nerăbdători să vadă clipul integral, au existat și voci care sunt de părere că filmulețul este unul mult prea explicit și nu ar fi trebuit să fie publicat în mediul online. 

Amuzat, dar și deranjat de unele dintre mesajele primite de la internauți, Smiley a oferit un răspuns pe pagina personală de Instagram. Artistul a explicat, într-o notă sarcastică, faptul că imaginile au fost filmate doar pentru promovarea clipului și, în realitate, nu au loc asfel de scene în casa sa. Mai mult decât atât, a intervenit și Gina Pistol care a adăugat că nu sfătuiește pe nimeni să procedeze așa cum au făcut ei în teaser-ul celei mai noi piese. 

Într-o notă mai serioasă, artistul a dezvăluit că în videoclipul care va fi lansat în jurul orei 18.00 există mai multe momente similare și le-a recomandat celor care s-au arătat deranjat de filmuleț să nu urmărească clipul piesei. 

"Am postat ieri pe Instagramul meu un filmuleț în care mă pup cu Gina și au comentat foarte mulți oameni, au comentat unii și foarte urât, s-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun. Aș vrea să îi asigur că este doar o cascadorie pentru videoclipul pe care urmează să îl lansez. Așa ceva nu se întâmplă în viața reală, între noi doi niciodată. Pentru cei scandalizați, le recomand să nu se uite diseară la șase când vom posta clipul pentru că el este plin cu așa ceva, devine și mai rău. Să nu faceți așa ceva acasă, nu vă recomand deloc. Și să vi-o zic pe aia dreaptă, nici măcar nu suntem noi doi în imagini. Sunt doi cascadori care joacă în locul nostru", a fost mesajul transmis de Smiley. 

image

Clipul a fost apreciat de peste 40.000 de fani în mai puțin de 24 de ore și a adunat sute de comentarii. "Mi-ai amintit de mine când am avut prietenă", "Mai era un pic și făceați dragoste în public", "De unde și vorba: pup-o pe unde apuci!", "Băi, ce ați pățit? Mai vreți un bebe?", "Sincer, vă ador pe amândoi, dar asta e un pic cam intim", "Ce frumoasa este iubirea voastră!", "Sunteți frumoși și superbi împreună, mă bucur enorm pentru voi că sunteți o familie, faceți ce vreți voi, lumea oricum vorbește!", au fost doar o parte dintre mesajele primite de cei doi. 

Așa cum era de așteptat au existat și persoane care au fost de părere că imaginile sunt unele mult prea intime, iar Smiley ar fi trebuit să găsească o altă modalitate pentru a promova piesa pe care urmează să o lanseze. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net