Video explicit! Smiley și Gina Pistol, sărut pasional printre rafturi: "Ne cam ia valul"

Ultima actualizare:

Smiley și Gina Pistol, așa cum nu i-ai văzut până acum! Cei doi iubiți s-au dezlănțuit într-un supermarket și s-au sărutat de parcă nu ar mai prinde ziua de mâine. Momentul pasional e deja viral pe rețelele sociale și a strâns inimioare, comentarii și distribuiri.

image

Smiley (38 de ani) va lansa o piesă nouă joi, 10 februarie, și cum îi stă bine oricărui artist, și el se ocupă intens de promovare. Cu o zi înainte, adică miercuri, solistul a "aruncat" pe Internet o filmare explozivă, în care el și Gina Pistol (41 de ani) se sărută extrem de pasional și nu oriunde, ci într-un loc public. Cei doi apar sprijiniți de rafturile unui supermarket, lângă sticle cu apă, punând în scenă un adevărat preludiu. 

Smiley: "ne cam ia valul"

Se vede de la distanță pasiunea dintre ei, chiar dacă momentul a fost regizat pentru promovarea melodiei "Îmi aduc aminte", care va apărea pe Youtube joi, 10 februarie, la ora 18.30. Smiley nu a avut multe de spus în dreptul imaginilor publicate pe Instagram. Ce ar mai fi de spus? "Cu o zi inainte de lansare ne cam ia valul... «Mi-aduc aminte» maine, de la 18:30, pe Youtube", a scris el. Gina Pistol nu a publicat nimic pe contul ei de Instagram, dar trebuie să recunoaștem că este eroul principal în acest filmuleț demn de "Fifty Shades of Grey".

Fanii, în delir pe Instagram: "Mai era un pic și făceați dragoste în public"

Multe comentarii au avut însă fanii lor, majoritatea inspirate, haioase și laudative. "Mi-ai amintit de mine când am avut prietenă", "Mai era un pic și făceați dragoste în public", "De unde și vorba: pup-o pe unde apuci!", "Băi, ce ați pățit? Mai vreți un bebe?", "Sincer, vă ador pe amândoi, dar asta e un pic cam intim", "Ce frumoasa este iubirea voastră!", "Sunteți frumoși și superbi împreună, mă bucur enorm pentru voi că sunteți o familie, faceți ce vreți voi, lumea oricum vorbește!", au fost doar câteva din comentariile fanilor de pe Instagram. Au fost, evident, și persoane care au considerat că filmulețul este prea explicit și ar fi trebuit să rămână nepublicat. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net