Poza cu Smiley și Josephine care a "topit" Internetul. Solistul e fascinat de fiica lui

Ultima actualizare:

Gina Pistol (41 de ani) și Smiley (38 de ani) au revenit de mai bine de o săptămână din vacanța exotică petrecută în Seychelles, dar continuă să ne bucure pe rețelele sociale și cu imagini din România. În centrul atenției este, evident, fiica lor, Josephine.

Smiley și Gina Pistol. Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol. Foto: Instagram

Smiley și Gina Pistol lucrează la televiziuni diferite, PRO TV și Antena 1, două acasă la ei cea care face audiență e micuța Josephine, fiica lor care a venit pe lume în data de 9 martie 2021. Amândoi sunt topiți după ea, cum e și firesc, și chiar dacă au decis să nu îi arată chipul, în social media, fetița are deja o mulțime de fani. Evident, de pe rețelele sociale ale părinților ei, care au împreună peste 3,5 milioane de urmăritori, numai pe Instagram.

Smiley, poză adorabilă cu fiica lui, la plimbare

Duminică, 30 ianuarie, Smiley și Gina au petrecut o după-amiază relaxantă, la plimbare, iar solistul a avut și un îndemn pentru cei de acasă. "Pentru o duminică frumoasă…bucurați-vă ca sunteți!", a scris el pe Instagram. Gina a publicat și ea pe InstaStory o fotografie care îți topește inima. Iubitul ei, Smiley, îmbrățișând-o cu tandrețe și grijă pe micuța Josephine, care deja stă în picioare și face pași mici, dar siguri. Fetița e îmbrăcată într-un costumaș gri și poartă o căciuliță roz, cu două moțuri.

image

Smiley revine la TV cu "Românii au talent"

Smiley se pregătește să revină pe micul ecran cu sezonul al 12-lea al emisiunii "Românii au talent", care va fi difuzat, din 4 februarie, la PRO TV. Gina mare are de așteptat până când o vom vedea din nou, la Antena 1, căci așa cum Click! a anunțat, emisiunea "Chefi fără limite", filmată în Grecia, o are drept prezentatoare pe Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Tot ea a înlocuit-o pe Gina și la "Chefi la cuțite", și la "Asia Express", c\t timp iubita lui Smiley a fost în concediu de maternitate. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net