Smiley, mesaj tulbur─âtor! Are leg─âtur─â cu fiica lui. ÔÇŁDac─â nu e╚Öti prezent ╚Öi atentÔÇŽÔÇŁ

19 ianuarie 2022

Smiley (38 de ani) tr─âie╚Öte acum spaima pe care o experimenteaz─â to╚Ťi p─ârin╚Ťii de bebelu╚Öi, c─â timpul trece prea repede, iar ei pot pierde momente importante din evolu╚Ťia micu╚Ťilor care se schimb─â de la o zi la alta.

image
Smiley este hot─âr├ót s─â nu piard─â nimic din evolu╚Ťia fiicei sale

Micu╚Ťa Josephine face primii pa╚Öi ajutat─â de p─ârin╚Ťii ei

Bebelu╚Öii se schimb─â de la o zi la alta, iar progresele pe care ace╚Ötia le fac ├«n interac╚Ťiunea cu cei din jurul lor, ├«ntr-un timp foarte scurt, sunt uimitoare. Nu e de mirare, a╚Öadar, c─â Smiley a sim╚Ťit nevoia s─â se ciupeasc─â pu╚Ťin ╚Öi s─â-╚Öi propun─â s─â tr─âiasc─â ├«n prezent, nu ├«n viitor, nici ├«n trecut, pentru a nu rata nimic din evolu╚Ťia micu╚Ťei Josephine.

Artistul a postat o imagine emo╚Ťionant─â cu frumoasa lui familie, ├«n peisajul de vis din Seychelles, ├«mpreun─â cu un mesaj tulbur─âtor.

image

La 10 luni, fiica lui Smiley ╚Öi a Ginei Pistol se ╚Ťine bine pe picioare ╚Öi face chiar c├ó╚Ťiva pa╚Öi, ajutat─â de p─ârin╚Ťii ei. Este primul prag mare pe care micu╚Ťa ├«l dep─â╚Öe╚Öte de c├ónd a venit pe lume.

ÔÇŁNu pierde acum tr─âind ├«n mai devreme sau ├«n mai t├órziu! Asta e una dintre lec╚Ťiile pe care copiii ni le dau ├«nc─â de foarte miciÔÇŽ Ce repede trece timpulÔÇŽ iar eu vreau s─â ├«l ├«ncetinesc. Dac─â nu e╚Öti prezent ╚Öi atent la tot ce sim╚Ťi ╚Öi ce ╚Ťi se ├«nt├ómpl─âÔÇŽ nu exist─â relu─âriÔÇŽ momentele de fericire sunt unice ╚Öi irepetabile. Mul╚Ťumim JosephineÔÇŁ, a scris Smiley pe Instagram.

Smiley o ajut─â mult pe Gina Pistol

Gina Pistol a adus-o pe lume pe micu╚Ťa Josephine la 9 martie. Primele s─âpt─âm├óni au fost foarte dificile pentru Gina, care a beneficiat ├«ns─â de sprijinul necondi╚Ťionat al partenerului ei de via╚Ť─â, fie c─â a fost vorba despre sp─âlatul bebelu╚Öului sau despre trezitul la ora 4 pentru a o lini╚Öti pep micu╚Ťa Josephine.

ÔÇťMare noroc am cu Andrei, pentru c─â ├«mi este de mare ajutor ┼či se descurc─â foarte bine, are darul ─âsta de a r─âm├óne calm ┼či lini┼čtit ├«n momentele ├«n care eu nu sunt calm─â ┼či lini┼čtit─â. Dac─â nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin p─âpu┼čoi. Iar dac─â vorbesc a┼ča deschis despre tr─âirile mele, nu o fac pentru a m─â pl├ónge, ci pentru c─â sunt sincer─âÔÇŁ, a dezv─âluit la un moment dat Gina pe Instagram.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
5 mihai gadea si fiica sa maisha karina facultate in strainatate 4 jpg jpeg
Johnny Depp a ajuns la urgen┼ú─â dup─â ce fosta so┼úie l a t─âiat ┼či l a b─âtut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg