Smiley, mesaj tulburător! Are legătură cu fiica lui. ”Dacă nu ești prezent și atent…”

Ultima actualizare:

Smiley (38 de ani) trăiește acum spaima pe care o experimentează toți părinții de bebeluși, că timpul trece prea repede, iar ei pot pierde momente importante din evoluția micuților care se schimbă de la o zi la alta.

Smiley este hotărât să nu piardă nimic din evoluția fiicei sale
Smiley este hotărât să nu piardă nimic din evoluția fiicei sale

Micuța Josephine face primii pași ajutată de părinții ei

Bebelușii se schimbă de la o zi la alta, iar progresele pe care aceștia le fac în interacțiunea cu cei din jurul lor, într-un timp foarte scurt, sunt uimitoare. Nu e de mirare, așadar, că Smiley a simțit nevoia să se ciupească puțin și să-și propună să trăiască în prezent, nu în viitor, nici în trecut, pentru a nu rata nimic din evoluția micuței Josephine.

Artistul a postat o imagine emoționantă cu frumoasa lui familie, în peisajul de vis din Seychelles, împreună cu un mesaj tulburător.

image

La 10 luni, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol se ține bine pe picioare și face chiar câțiva pași, ajutată de părinții ei. Este primul prag mare pe care micuța îl depășește de când a venit pe lume.

”Nu pierde acum trăind în mai devreme sau în mai târziu! Asta e una dintre lecțiile pe care copiii ni le dau încă de foarte mici… Ce repede trece timpul… iar eu vreau să îl încetinesc. Dacă nu ești prezent și atent la tot ce simți și ce ți se întâmplă… nu există reluări… momentele de fericire sunt unice și irepetabile. Mulțumim Josephine”, a scris Smiley pe Instagram.

Smiley o ajută mult pe Gina Pistol

Gina Pistol a adus-o pe lume pe micuța Josephine la 9 martie. Primele săptămâni au fost foarte dificile pentru Gina, care a beneficiat însă de sprijinul necondiționat al partenerului ei de viață, fie că a fost vorba despre spălatul bebelușului sau despre trezitul la ora 4 pentru a o liniști pep micuța Josephine.

“Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, a dezvăluit la un moment dat Gina pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net