Dakota Johnson, mai dezbrăcată în noul film decât în «Fifty shades of Grey»!

Ultima actualizare:
Dakota Johnson, din nou goală pe micile ecrane
Dakota Johnson, din nou goală pe micile ecrane

Oare pur și simplu are parte doar de ghinion sau își alege special cele mai controversate roluri? Cert este că Dakota Johnson a apărut din nou nud pe micile ecrane, în noul său proiect cinematografic, filmul horror „Suspiria”. Dakota, fiica actorilor Melanie Griffiths şi Don Johnson, le calcă pe urme părinților ei și nu renunță la un rol nici măcar dacă acesta presupune „imposibilul”.

Dakota Johnson, cunoscută în special pentru personajul său din filmul erotic „Fifty shades of Grey”, s-a ales din nou cu rol cel puțin la fel de ....interesant. Se pare că vedeta a căpătat ceva experiență de pe platourile de filmare ale filmului care i-a adus notorietatea și s-a obișnuit cu aparițiile nud în fața camerelor de luat vederi, chiar dacă le consideră greu de realizat. Dacă pentru „Fifty shades of Grey” Dakota a dezvăluit că a avut parte și de ajutorul unei dubluri atunci când scenele deveneau prea intime, se pare că în noul său film nu mai are nicio scuză! 

Dakota Johnson, ipostaze nud în noul film

„Suspiria” este o nouă ecranizare a filmului cu același nume lansat în 1977, și este un horror ce o are ca protagonistă pe Dakota, care interpretează rolul unei tinere dansatoare de origine americană, care începe să studieze la o prestigioasă academie de dans din Berlin, doar pentru a afla secretele întunecate şi sinistre ale academiei. Pe parcursul filmărilor, actrița a avut parte din nou și de scene nud, sau parțial nud, și, chiar dacă de data aceasta nu a mai avut dublură în scenele mai deochate, se pare că un alt aspect al noii ecranizări a făcut-o pe vedetă să apeleze la serviciile unui psiholog.

Dakota Johnson, scene deocheate în „Suspiria”
Dakota Johnson, scene deocheate în „Suspiria”

Într-unul dintre cadrele filmului, Dakota apare complet dezbrăcată, într-un dormitor, iar altă scenă o arată pe aceasta dansând într-un maiou mulat și transparent, care îi lăsa la vedere sânii. Totuși, vedeta a trecut repede peste ipostazele sale nud, însă a dezvăluit că a avut nevoie de consiliere psihologică, din cauza gradului crescut de horror al filmului. 


    Dakota Johnson, scene deocheate în „Suspiria”Foto: Profimedia
Dakota Johnson, scene deocheate în „Suspiria”Foto: Profimedia

Dakota Johnson a apelat la ajutor de specialitate după filmările de la „Suspiria”

La începutul anului 2018, Dakota a mărturisit că noul său proiect „a dat-o atât de tare peste cap încât a avut nevoie de terapie“. Ulterior, vedeta din „Fifty Shades of Grey“ a fost rugată să detalieze experienţa trăită. La premiera filmului „Suspiria“ de la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia, Dakota Johnson a dezvăluit că a avut nevoie de ajutorul unei persoane de specialitate, care să o ajute să depășească momentul, potrivit presei internaționale.

„Nu mi-e ruşine să recunosc că sunt o fire foarte empatică şi uneori când lucrez la un proiect mi se întâmplă să absorb multe dintre sentimentele oamenilor. Iar dacă filmezi o poveste întunecată, te poate urmări multă vreme, aşa că este o modalitate foarte bună să scapi de ea având o discuţie plăcută cu altcineva, te ajută să treci mai departe. Iar eu fac terapie cu o femeie foarte drăguţă“, a explicat Johnson la momentul respectiv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net