Preț astronomic pentru o garsonieră de 11 metri în Cluj: „Se poate adapta în cavou? Întreb pentru mamaie”. Reacția Ministerului de Afaceri Interne

Ultima actualizare:

O garsonieră din Cluj a devenit subiect de discuție pe internet, după ce prețul chiriei cerut de proprietari a lansat un val de reacții nemaipomenit. Micuță și cochetă, proprietatea de 11 metri a stârnit hohote de râs, fiind comentată intens de 24 de mii de oameni. Postarea agenției imobiliare a fost distribuită de 5500 de oameni și a primit peste 14.000 de like-uri. Vă avertizăm că s-ar putea să fie nevoie să stați pe scaun, să vă așezați bine, după ce veți citi discuțiile de pe internet. Garsoniera, dar și postarea au devenit virale!

Garsoniera la cheie, de 11 metri, cu 200 de euro pe lună!
Garsoniera la cheie, de 11 metri, cu 200 de euro pe lună!

Garsoniera de 11 metri din Cluj a devenit virală pe internet

Cum sună anunțul postat de agenția imobiliară: „VA PROPUNEM SPRE INCHIRIERE O GARSONIERA IN CARTIERUL GHEORGHENI. Suprafața: 11 mp.  Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termica pe bloc, situată la etajul 4 din 4 .- cheltuieli lunare mici.  Posibilitate de parcare în zonă. Disponibilitate: ocupabilă imediat . Pret: 200 € (usor negociabil).”, este menționat în postarea agenției imobiliare.

Haideți să râdem și să ne distrăm împreună, căci astfel de anunțuri ne fac ziua mai frumoasă :) Prețurile chiriilor în Cluj, dar și în restul țării au explodat! Acesta este un lucru știut, văzut și simțit de toată lumea. Ce a atras atenția asupra acestui anunț a fost că garsoniera în cauză are doar 11 metri, este foarte mică, mai ceva ca o cutie de chibrituri, pentru care proprietarii cer suma de 200 de euro. Bani mulți, mulți, însă unde este cerere este și ofertă, cum vine vorba.

Reacții la cald la postarea agenției imobiliare despre garsonieră de 11 metri, cu o chirie de 200 de euro pe lună

Jurnaliști, dar și consumatori obișnuiți de social media au comentat în cele mai haioase moduri posibile anunțul agenției imobiliare. Imaginația nu a mai avut frâu, semn că românii se pricep bine de tot la poante și glume pe internet. Redăm doar câteva comentarii dintre zecile de mii postate pe Facebook.

„Printre condițiile stabilite de lege care le permit deținuților să primească zile compensatorii se numără și lipsa temperaturii adecvate în cameră sau lipsa luminii naturale. - Cazarea într-un spațiu mai mic sau egal cu 4 metri pătrați/deținut, care se calculează, excluzând suprafața grupurilor sanitare și a spațiilor de depozitare a alimentelor, prin împărțirea suprafeței totale a camerelor de deținere la numărul de persoane cazate în camerele respective, indiferent de dotarea spațiului în cauză”, se mai preciza în legea amintită.”

„Dacă am Iphone 12 ProMax, mă treceti doi la întreținere?.”

„Se poate adapta în cavou? Întreb pentru mamaie.”, scrie Livius Ionescu, fost jurnalist și antreprenor în domeniul imobiliarelor.

„Dacă vă spun că aici se ascunde Elodia, o să ziceți ca e Cioacă. Deci așa arată o izoletă la interior.”, a scris Adina Lăcătușu, reporter Neatza.

„Pare casa în care locuiesc emoticoanele, dar încap maximum două. Oricine poate folosi baia chiar din sufragerie.”, scrie jurnalistul Adrian Georgescu.

„Eu caut sa văd avantajele unei asemenea GARSONIERE. E drept că am văzut ceva mai mic și insalubru în Franța, chiar în Paris, la 700 de euro. Aici, dacă e sa te gândești ca student sau turist, vin 6, 66 de euro pe zi, adică 33, 3 lei. Cât un meniul la Fast-food. Arată bine, e mic, scump, însă are și avantaje, faci curat în 5 minute, e ergonomică, creează apropiere dacă trăiești în cuplu, pentru că nu ai unde să fugi și vei trăi mai mult pe afară, la aer curat. Treci pe acasă doar sa faci duș, să mănânci și să dormi. Aș pune un pat înalt cu scară cu un birou sub el. În rest comentariile sunt spumoase și am râs cu lacrimi.”, a scris Kamara.

De altfel, la postare a comentat și Ministerul Afacerilor de Interne într-un mod de-a dreptul haios.

„Nu ne interesează garsoniera. Vrem să angajăm fotograful!.”, este reacția Ministerului Afacerilor de Interne.

„Nici pentru videochat nu ajunge spațiul.”, a mai scris cineva pe pagina de profil a agenției de imobiliare.

„Sunt femeie și am venit să zic ce mică e.”, a mai scris o internaută.

„Dacă ma duc la wc și uit sa iau telefonul, nu-i problema: întind mana după el.”, a mai scris cineva.

„Nici nu trebuie să încui ușa, o blochezi cu picioarele după ce te întinzi pe canapea.”, a mai scris un bărbat.

„Se poate ridica din easy box?.”, a mai menționat un internaut.

„În sfârșit una strâmtă.”, a scris altă persoană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net