El i-a fost ca un fiu Titei Bărbulescu: „Mi-a spus să nu mai stau în chirie, să mă mut în apartamentul ei”

8 decembrie 2021
tita sebastian jpeg
Tita Bărbulescu, alături de Sebastian ComăneciFoto: Arhivă personală

Solista de muzică populară Tita Bărbulescu a murit sâmbătă, 4 decembrie, la vârsta de 85 de ani. Solista se afla la un azil de bătrâni, unde fusese internată de fostul ei soț. Regretata artistă a fost condusă pe ultimul drum, marți, 7 decembrie, discret, așa cum a și trăit.

Cântărețul Sebastian Comăneci, care a locuit și în apartamentul regretatei artiste, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu aceasta, pentru Star Popular.

„A fost mentorul meu! M-am apropiat foarte mult de dumneaei în 2010, cu un an înainte am cunoscut-o în casă lui Dolănescu, am început să colaborez cu dumneaei și m-a ajutat foarte mult din punct de vedere profesional. Va rămâne o doamna specială pentru mine. 

Dumneaei a insistat foarte mult să vin în festivalul de la Topoloveni, voia să mă promoveze. Au trecut vreo trei ani până a prins încredere în mine că să mă ajute pe plan artistic.

Când a ajuns să-și dea seama că o iubesc la modul cel mai serios, profesional, atunci s-a convins că sunt un mare admirator”, a declarat Sebastian Comăneci pentru sursa anterior menționată. Se pare că interpreta l-a îndrăgit încă de când l-a cunoscut și l-a văzut ca pe un fiu pe Sebastian. Cei doi au format o relație strânsă, bazată și pe îndredere, astfel că artistul a ajuns să și locuiască în apartamentul regretatei cântărețe.

Cum a ajuns Sebastian Comăneci să locuiască în apartamentul Titei Bărbulescu 

„Mi-a spus că pleacă în America și mi-a spus să nu mai stau în chirie, să mă mut în apartamentul ei, să am grijă de cățeii ei. Mi-a spus de la început că stau trei luni, apoi mă duc în altă parte. Nu m-am supărat, a fost o înțelegere de ambele părți”, a mai declarat Sebastian Comăneci. Apartamentul a rămas ulterior gol, după ce artista a fost mutată de fostul soț într-un azil de bătrâni, acolo unde și-a petrecut ultimii ani din viață.

„Nu cred ca a fost o idee rea (să o ducă la azil n.r), avea niste probleme de sanatate si avea nevoie de ingrijiri. E adevarat, fostul sot mai trecea sa-i aduca ce avea nevoie, si eu, si o vecina… eu zic ca a fost o alegere foarte buna s-o duca acolo”, a mai spus Sebastian Comaneci.

florin calinescu png
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif