Smiley și Gina, cadou de majorat unic pentru fiica lor: "Plângem ca proștii"

Ultima actualizare:

Smiley și Gina Pistol au pregătit încă de pe acum cadoul de majorat pentru fiica lor, iar surpriza va fi una originală și extrem de emoționantă. 

image

Smiley și Gina Pistol sunt extraordinar de încântați că sunt părinții unei fetițe, pe care au botezat-o Josephine. Micuța a venit pe lume în primăvara anului trecut, iar părinții ei, Smiley și Gina, au fost în culmea fericirii. 

Din acel moment, cei doi împărtășesc fanilor clipele speciale pe care le petrec alături de fiica lor. Smiley a declarat recent, în cadrul unui podcast, că  el și partenera sa au pregătit deja cadoul de majorat pentru fiica lor, Josephine. Chiar dacă o atfel de inițiativă ar părea puțin bizară, cadol este absolut unic și demonstrează cât de mult a însemnat pentru părinți venirea pe lume a copilei. 

Smiley a declarat că înainte ca Gina Pistol să ajungă la maternitate pentru a da naștere fiicei lor, viitorii părinții au făcut o înregistrare video în care au încercat să-i transmită micuței cât de mult o iubesc. 

Viitorii părinți nu au avut în gând o regie anume, iar ideea le-a venit spontan, de aceea mesajul a fost unul autentic și extrem de emoționant. Smiley a mai precizat că nu se va uita la filmare, ci o va viziona în premieră, alături de fiica sa, în ziua când ea va împlini 18 ani. 

Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… draga noastră Josephine, și am început să plângem amândoi ca proștii”, a spus Smiley.

Smiley a menționat că această idee a fost inspirată de proprii săi părinți, care i-au făcut un cadou similar, atunci când împlinit 18 ani. În cazul lui Smiley, era vorba de un video filmat de părinții săi din perioada când el avea doar trei anișori. 

"Dar până la urmă am reușit să spunem niște lucruri, pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la 3 ani”, a mai adăugat Smiley.

Între Smiley și Gina Pistol nu a fost dragoste la prima vedere

Relația dintre Smiley și Gina Pistol a început într-o manieră foarte discretă, căci cei doi evitau să se afișeze în public împreună. Inițial au existat doar speculațiile unei idile pasagere, iar mulți nu ar fi crezut niciodată că între Smiley și fostul iepuraș Playboy, Gina Pistol, s-ar putea înfiripa o relație autentică. 

Smiley a declarat, în trecut, că între ei doi nu a fost dragoste la prima vedere, ci iubirea s-a construit în timp. 

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net