Smiley a confirmat relația cu Gina Pistol și a dat detalii «din casă»: «Ne-am plăcut tot timpul»

Ultima actualizare:
Una dintre puținele imagini în care Smiley și Gina apar împreună pe rețelele de socializare
Una dintre puținele imagini în care Smiley și Gina apar împreună pe rețelele de socializare

Smiley și Gina Pistol nu mai sunt cu siguranță la vârsta la care sunt nevoiți să își ascundă relațiile și nu îi împiedică nici vreo verighetă sau vreun act de căsătorie. Totuși, cei doi artiști, deși formează un cuplu de aproximativ doi ani, au preferat să fie discreți în privința vieții lor amoroase, ajungând până în punctul în care, la un moment dat, nimeni nu mai știa cu exactitate dacă aceștia mai sunt sau nu împreună.

Deși niciodată nu au negat zvonurile cu privire la relația lor, cei doi nici nu le-au alimentat, astfel că nu există în spațiul media foarte multe informații referitoare la povestea lor de iubire. Într-un interviu acordat revistei Unica însă, juratul de la „Vocea României” a explicat cum stau, de fapt, lucrurile între el și Gina, spunând că el și partenera lui nu s-au afișat atât de des ca și cuplu din dorința de a o proteja pe prezentatoarea TV de posibilele bârfe. 

Smiley (36 de ani) a recunoscut pentru prima oară în mod public și deschis relația pe care o are cu vedeta de televiziune Gina Pistol (37 de ani) de ceva vreme. Cei doi formează un cuplu de doi ani, însă ambii au preferat să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor.

„Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru sursa anterior menționată. 


    Una dintre puținele imagini în care Smiley și Gina apar împreună pe rețelele de socializareFoto: Facebook
Una dintre puținele imagini în care Smiley și Gina apar împreună pe rețelele de socializareFoto: Facebook

Totuși, deși au decis să nu își exprime dragostea public, „iubăreții” s-au tot jucat cu sentimentele admiratorilor lor, atunci când se „hârjoneau” pe rețelele de socializare și își trimiteau mesaje cu subînțeles. Cea mai amuzantă situație de acest gen a fost atunci când Gina a publicat pe contul personal de Instagram o imagine în care Smiley apărea alături de un fan, unde apărea fața ei photoshopată în locul celei a admiratorului cântărețului. Deși nu prea apar în poze împreună pe rețelele de socializare, imaginile cu ei doi în ipostaze tandre fiind adesea „furate” de către paparazzi, Ginei i s-a părut amuzant ca prima lor imagine „de cuplu” să fie una..nu atât de realistă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net