Lovitură pentru Gina Pistol! Chefi la cuțite nu mai există. Iubita lui Smiley, înlocuită cu altă prezentatoare

Ultima actualizare:

Gina Pistol a rămas fără emisiunea Chefi fără limite, iar cea care va prezenta show-ul culinar va fi altă vedetă, nicidecum ea. Ultimul sezon prezentat fiind înainte să nască. Emisiunea de la Antena 1 va fi moderată de Irina Fodor. Se produc schimbări mari.

Gina Pistol a prezentat Chefi la cuțite
Gina Pistol a prezentat Chefi la cuțite

Gina Pistol este una dintre cele mai carismatice vedete din România. Ea a prezentat show-urile Asia Express și Chefi fără limite, la Antena 1, până în momentul în care a fost nevoită să stea în prenatal, după care să nască.

După ce a devenit mămică, ea a mai avut câteva apariții în emisiunea Chefi la cuțite, mai exact la finalul ultimului sezon

Cum i-a suflat Irina Fodor postul de Chefi fără limite

Emisiunea Chefi la cuțite nu mai există, însă Antena 1 a pregătit un nou format, anume Chefi fără limite, unde jurați vor fi cei trei chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

În această schemă au fost introduși alți doi chefi, care se vor ocupa mai în detaliu de sarcinile primite de concurenți. Astfel că, în echipă au venit chefii Iosif Ștefănescu şi Marius Tudosiei.

Tot la capitolul schimbări intră și Gina Pistol, care nu va mai prezenta show-ul culinar, iar asta pentru că filmările au început în perioada în care vedeta doar ce născuse, astfel că Irina Fodor va fi prezentatoarea emisiunii tv.

Iubita lui Smiley a fost înlocuită de la cârma emisiunii și nu se știe dacă va mai reveni pe micul ecran în show-ul culinar. Rămâne de văzut dacă și Asia Express va rămâne cu prezentatoarea Irina Fodor, care a înlocuit-o pe Gina Pistol în perioada dinainte și după naștere.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net