Gina Pistol a provocat revoluție cu o poză nemachiată și fără filtre!

Gina Pistol radiază din toți porii! O văd admiratori, o vedem și noi, o simte și Smiley. Prezentatoarea TV este cu adevărat o femeie împlinită și transmite asta prin imaginile pe care le face publice. Ultima fotografie postată pe Instagram în care apare naturală, fără filtre, machiaj sau alte artificii o arată pe Gina Pistol așa cum este ea în realitate. Poza a a strâns aproape o sută de mii de aprecieri și comentarii.

image
Gina Pistol. Sursa foto: Instagram

Gina Pistol, radiantă și exemplu pe social media: oamenii au reacționat la pozele cu ea nemachiată

Gina Pistol este cu adevărat un exemplu pozitiv pentru vedetele din România, mămici și femei. De ce spunem asta? Prezentatoarea tv militează pentru naturalețe, frumusețe interioară și sinceritate, fie că vorbim de internet sau viața de zi cu zi. Este clar o schimbare până și pentru vedeta tv, care, în trecut, a apelat la multe artificii pentru a părea mai drăguță, un exemplu ar fi mărirea buzelor, gene false sau filtre.

De când are o relație cu Smiley, băiat simplu și devreme acasă, cum vine vorba, Gina Pistol și-a schimbat filozofia de viață, modul de a vedea lucrurile și perspectiva. Acest lucru este vizibil atât pe social media, cât și în aparițiile sale publice.

Dacă pe vremuri încerca să epateze, în prezent, mai ales de când a devenit mama unei fetițe superbe, prezentatoarea tv este cât mai naturală, nu-i mai pasă ce spun oamenii despre felul în care arată și rezonează mai mult cu look-ul simplu. 

Cei 1,4 milioane de oameni care o urmăresc doar pe Instagram au sesizat schimbarea, motiv pentru care s-au îngrămădit și în număr atât de mare pe contul ei de Instagram, unde sunt abonați la tot ce face vedeta.

Fotografia în care apare complet nemachiată, fără filtre, așa cum este ea în viața de zi cu zi, Gina Pistol a reușit să stârnească admirație și zeci de comentarii pozitive, semn că femeile care o urmăresc, dar și bărbații sunt în asentimentul ei.

stanga
dreapta
gina pistol jpeg
gina pistol png
gina pistol png
gina pistol 0 jpeg
6  caseta gina pistol ingrijire acasa 0 jpeg
gina pistol jpg
gina pistol smiley si fetita jpg
gina pistol chefi la cutite jpeg
gina pistol fetita jpeg
gina pistol jpg
gina pistol story jpg
smiley gina pistol jpeg
smiley gina pistol png
smiley gina pistol copil jpeg
smiley gina pistol (2) jpg
gina pistol smiley jpeg
gina pistol smiley png
gina pistol 3 jpeg
gina pistol botez jpeg
gina pistol nasi jpeg
gina pistol smiley jpeg
gina pistol gravida jpeg
gina pistol revenire chefi la cutite jpeg
gina pistol fetita png
gina pistol chefi la cutite1 jpeg
gina pistol costum de baie1 jpeg
gina pistol smiley png
smiley gina pistol jpeg
smiley gina pistol 1 jpeg
gina pistol andreea ibacka andreea esca png
gina pistol carmen fit (1) jpg
gina pistol carmen fit (2) jpg
smiley gina pistol familie jpeg
smiley gina pistol jpeg
gina pistol josephine png

Oamenii au conchis: Gina Pistol, nu te schimba!

„Deci se poate să fii frumoasă și nevopsită, și necoafată, nemachiată, naturală cât cuprinde! ❤️ Așa trebuie să arate o femeie cu adevărat frumoasă 🥰 Bravo, Ginuța! Să nu începi și tu să te transformi, te rog”, i-a scris o admiratoare.

„Primul gând la această poză a mers direct la Lagertha din Vikings”, este comentariul unei femei de pe Instagram.

„Naturalețea unei femei, cea mai bună parte!!”, a scris unul dintre urmăritori.

„Mereu ai fost o femeie frumoasă. Dar acum ai o strălucire specială.”, a mai menționat un fan.

„Ochii tăi transmit că interiorul este la fel de frumos ca exteriorul”, a scris o altă doamnă, fan al Ginei.

„Imaginea perfectă a unei mămici de succes! Plină de viață, de culoare, radiind de fericire!❤️iubirea pentru copil și pentru cel de lângă tine a făcut că al tău chip să strălucească.”, a mai scris o admiratoare.

Gina Pistol, vedetă tv, mamă și iubita lui Smiley

Despre Gina Pistol se pot scrie multe, însă cele mai importante lucruri de știut despre vedeta tv este că a reușit să-și facă un nume în showbiz prin seriozitate și implicare. Frumusețea a jucat un rol important, căci a devenit cunoscută la nivel național doar după apariția în Playboy, în 2000, la doar 19 ani. Iubita lui Smiley a apărut pe coperta revistei pentru bărbați de patru ani, pentru fiecare ședință foto încasând zeci de mii de euro, bani pe care i-a pus la ciorap și i-a investit în propria persoană.

stanga
dreapta
gina pistol playboy 8 webp
gina pistol playboy 6 webp
gina pistol playboy 3 webp
gina pistol playboy 7 webp
gina pistol playboy 2 jpeg
gina pistol playboy 5 webp
gina pistol playboy 4 webp
gina pistol playboy 1 jpeg
gina pistol playboy 9 webp
gina pistol playboy 10 webp

Gina Pistol este din Roșiorii de Vede, unde a și avut primul loc de muncă, la un magazin alimentar. Ulterior, a venit în București și s-a angajat la un magazin de articole sportive. A fost observată acolo și i s-a propus să pozeze. De acolo până să ajungă la brațul celor mai potenți băieți de oraș a fost doar un pas. Au urmat relații cu Bogdan Ivanof, Codin Maticiuc, Nicole Saikaly, Ciprian Marica, Mihai Răduț și Alin Cocoș.

În 2017, Gina Pistol l-a cunoscut pe Smiley și de atunci au rămas împreună. La început au ținut relația ascunsă, însă, până la urmă, s-au mutat împreună și au devenit cu cuplu și în ochii opiniei publice. În martie 2021, în plin an pandemic, diva a adus pe lume primul copil al cuplului, pe Josephine, o superbă fetiță care le luminează viețile tuturor celor din familie. În prezent, vedeta este prezentatoarea emisiunilor de mare succes Asia Express și Chefi la cuțite.

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg