Gina Pistol, apel disperat către Carmen Fit: "În cât timp crezi că mă faci așa?". Câte kg are și cum vrea să arate

14 ianuarie 2022

Gina Pistol (41 de ani) se află în vacanță în Seychelles, alături de Smiley (39 de ani) și de fiica lor, Josephine, dar i-a zburat gândul la perioada când era toată numai "pătrățele", și anume anul 2016. Așa că vedeta a "agățat-o rapid", pe InstaStory, pe antrenoarea ei de fitness, Carmen Fit, anunțând-o că vrea urgent să slăbească.

article img
Gina Pistol

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară pe 9 martie, când a venit pe lume fiica ei și a lui Smiley. De atunci, vedeta s-a dedicat în întregime familiei, până în luna noiembrie, când a avut o scurtă revenire profesională, filmând edițiile speciale, de Crăciun, ale emisiunii "Chefi la cuțite" (Antena 1). Vedeta a recunoscut și că a avut anxietăți și griji în toată perioada concediului de maternitate, iar Smiley a ajutat-o să nu clacheze.

article img
Gina Pistol, în 2016, în cea mai bună formă a ei

Câte kilograme are Gina Pistol

Iată că din vacanța exotică, Gina își face timp pentru o autoevaluare, iar concluziile par să o nemulțumească. Vedeta a publicat pe instaStory câteva fotografii cu ea, din 2017, anul în care o puteai declara "Miss Fitness". Avea abdomenul tare ca piatra și extrem de tonifiat, datorită orelor de sport cu celebra Carmen Fit, antrenoarea din Brașov care a modelat jumătate din showbiz. 

"Acum am 63 kg. Carmen, în cât timp crezi că mă faci așa?", a scris Gina, pe InstaStory, lansând o întrebare și, totodată, arătând că tânjește după acea perioadă în care era în formă. Răspunsul antrenoarei a venit imediat: "În 10-12 săptămâni". "Batem palma?", a întrebat, din nou, Gina, făcând astfel o promisiune publică. 

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img

Cum a slăbit Gina Pistol cu Carmen Fit

În 2016, prezentatoarea de la "Chefi la cuțite" ne impresiona cu o siluetă impecabilă. Gina Pistol a povestit atunci, în exclusivitate pentru Click!, cum a fost să lucreze cu celebra Carmen Fit, care a și devenit prietena ei. 

Fac sport de trei ori pe săptămână. O oră şi jumătate durează antrenamnetele şi lucrez fiecare parte a corpului: fese, abdomen, picioare, braţe. Nici un antrenament nu seamănă cu celălalt şi am antrenor la distanţă, ca să zic aşa. Antrenoarea mea din Braşov, Carmen Fit, îmi trimite filmuleţe cu antrenamentele, iar eu execut mişcările respective în sală. Sunt foarte conştiincioasă. Lucrez cu greutatea corpului, fac exerciţii cu banda elastică. Am aceeaşi greutate, 53 de kilograme, însă am transformat grăsimea în masă musculară”, ne spunea Gina Pistol, în 2016.