Paradă de vedete la premiera filmului "Odată pentru totdeauna", cu Smiley în rol principal / Foto

Ultima actualizare:

Miercuri seară a avut loc mega premiera filmului "Odată pentru totdeauna", în regia lui Iura Luncașu, în care Smiley joacă rolul principal. A fost ploaie de vedete, printre care Gina Pistol și, desigur, iubitul ei, dar și alte personaje importante din showbiz.

image

Mult așteptatul film cu Smiley și Ada Galeș a fost vizionat în premieră în cinematografe, iar organizatorii au realizat un eveniment de zile mari, la care au participat zeci de vedete importante din showbiz-ul românesc, de la actori și cântăreți la vedete de televiziune și influenceri.

Citește și: Cum arată Gina Pistol în realitate. Iubita lui Smiley, fără filtre la premiera filmului "Odată pentru totdeauna"

O intrare triumfală și-au făcut Smiley și Gina Pistol, care au fost rapid despărțiți pentru interviuri. De la fața lolcului, Click! vine cu informații exclusive, așadar, Smiley transmitea pe Instagram evenimentul și am observat, ulterior, că la eveniment au venit să-l susțină și părinții.

Smiley, alături de părinți și Gina Pistol
Smiley, alături de părinți și Gina Pistol

Cătălin Cazacu, care are un rol important în film, de regizor, a venit cu Ramona Olaru de la "Neatza, cu Răzvan și Dani", cu care acum este acum și coleg, având în vedere că este unul dintre concurenții "Dancing on ice: Vis în doi".

Cătălin Cazacu, alături de frumoasa Ramona Olaru
Cătălin Cazacu, alături de frumoasa Ramona Olaru

Liviu Varciu a venit împreună cu partenera sa de viață, Anda Călin, Anghel Damian ("Vlad") cu iubita, actrița și scenarista Lia Bugnar, Mihai Bobonete cu soția, Pavel Bartoș și foarte multe alte vedete cu prietenii sau partenerii.

Liviu Vârciu, alături de superba Anda Călin
Liviu Vârciu, alături de superba Anda Călin

L-am mai văzut pe Augustin Viziru, care a veni însoțit de fiica lui, dar și Julia Nahmany, care joacă în film un rol simpatic, Raluka. De altfel, Andreea Antonescu, Codin Maticiuc, Doinița Oancea, Oana Tache, Aura B., Juno, Cabron, Arkanian, Radu Ștefan Bănică, Răzvan Gogan s-au numărat printre cei prezenți.

Auustin Viziru a venit alături de fiica lui! ambii au fost superbi împreună
Auustin Viziru a venit alături de fiica lui! ambii au fost superbi împreună

Dintre cuplurile prezente i-am remarcat pe Mario Fresh și Alexia Eram, Oana Zara împreună cu Bogdan Medvedi, iar lista poate continua, căci multe persoane publice au ținut să vadă filmul alături de cineva drag.

image

Connect R și Johny Româno, dar și Matteo și Andrei Banța, fratele Monicăi Bârlădeanu, Petru, care a și făcut muzică pentru film, Damian Drăghici, Boier Bibescu, Nicole Cherry, Diana Sar, Cosmin Selesi, Anca Țurcașiu, Natalia Mațeuț, Doinița Oancea, Virgil Ianțu cu soția, plus alte vedete au venit să-l susțină pe Smiley și pe Iura Luncașu, regizorul filmului „O dată pentru totdeauna”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png