Smiley jonglează între muzică și actorie! «Nu m-am crezut în stare»

Smiley nu este doar un muzician și compozitor talentat, ci și un actor priceput. Luni seara, 21 februarie, artistul a participat la avanpremiera filmului Odată pentru totdeauna, în cadrul căruia deține un rol important. Solistul a povestit despre primul său rol principal într-un film.

Smiley interpretează rolul lui Alex, un regizor apreciat, dar chinuit de depresie și anxietate
Smiley interpretează rolul lui Alex, un regizor apreciat, dar chinuit de depresie și anxietate

Smiley interpretează rolul unui regizor numit Alex care, deși se bucură de succes pe plan profesional, în viața personală se confruntă cu depresia și anxietatea. Alex trece prin o multitudine de întâmplări fie tragice, fie comice care îl ajută să realizeze care sunt lucrurile importante pentru el. În final, realizează că susținerea familiei, iertarea și puterea de a iubi sunt elemente esențiale. 

Smiley a vorbit despre rolul său și s-a declarat mulțumit de proiectul pe care îl consideră o provocare. A mai interpretat roluri amuzante, iar personajul lui Alex a reprezentat ceva diferit care i-a atras atenția și l-a determinat să se autodepășească. Solistul a subliniat că se regăsește în personajul lui Alex doar din punct de vedere fizic, însă nu s-a confruntat niciodată cu anxietatea sau depresia.

Ca să înţelegeţi, eu nu m-am recunoscut în acest film. Ca înfăţişare, eu sunt, dar ca şi comportament, ca trăiri, nu sunt eu. E drept că dacă nu avem timp liber, nu era perioada asta de pandemie, nu cred că acceptam rolul. În primul rând că nu m-am crezut în stare, e un rol greu, în al doilea rând nu aş fi avut timp. Dar e o experienţă care pe mine m-a îmbogăţit, de asta am şi acceptat. Am realizat că pot să învăţ lucruri noi, sunt promovări noi care mă ajută să evoluez ca artist şi ca om.", a declarat Smiley, conform Adevărul.

În ultima perioadă, Smiley și-a dedicat cea mai mare parte din timp familiei și proiectelor muzicale. Recent a lansat cea de-a cincea melodie din cadrul unui serial muzical care așează pe note o poveste de iubire complicată, plină de obstacole. Gina Pistol a apărut în videoclipul celei de-a patra melodii a serialului, iar fanii au reacționat în număr mare după ce au văzut clipul. Unii s-au arătat deranjați de momentele de intimitate prezentate, în timp ce alții au lăudat originalitatea și curajul cuplului. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
FotoJet jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
accident brasov
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png
cub cristina spatar png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png