Motivul pentru care Smiley nu a luat-o pe Gina Pistol de nevastă

26 februarie 2022

Smiley și Gina Pistol au o relație de iubire de câțiva ani deja, iar din rodul dragostei lor a apărut pe lume, micuța Josephine. Cei doi însă nu și-au oficializat relația, iar fanii se întreabă care este motivul real. Îndrăgostiții sunt de părere că după atâția ani împreună nu sunt necesare acte care să le valideze relația.

gina smiley 1 jpeg
Motivul pentru care Smiley nu a luat-o pe Gina Pistol de nevastă

Orice femeie visează să fie mireasă, însă Gina Pistol consideră că nu sunt necesare câteva acte care să-i unească în fața celorlalți. Vedeta declară că îi este bine alături de Smiley și că cei doi sunt ca și cum ar fi căsătoriți.

Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte', a declarat Gina Pistol.

Când va fi nunta celor doi îndrăgostiți 

De asemenea, Smiley declară că nunta va fi la un moment dat și o vor anunța.

Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm', a declarat Smiley la „Xtra Night Show'.

stanga
dreapta
gina si smiley
smiley gina pistol jpg
smiley gina pistol png
gina pistol smiley si fetita jpg
smiley bartos jpeg

Familia lui Smiley, alături de îndrăgostiți

Smiley a fost înconjurat de familie la avanpremiera filmului ‘’Odată pentru totdeauna’’. Părinții cântărețului sunt nerăbdători să-și descopere talentele, atunci când va crește.

După atâția băieți a fost o bucurie să vină o fetiță în familie. O să o susținem, ca să devină și ea mare, ne bucurăm și de serbările ei, și de talentele ei. O să fie frumos’’, au spus acestia.

Cei doi au adăugat că Smiley este un tată foarte implicat, care îi oferă celei mici multă afecțiune.

‘’Abia așteptăm să învețe să vorbească, să ne putem înțelege, să pot să-i spun povești, să o învăț poezii. Foarte implicat, el a primit și acum dă, la rândul lui, ce a primit de la noi. Deci copilul fără afecțiune, fără dragoste, fără prezență, nu-ți aparține, dar ei chiar îl cresc împreună', au declarat părinții lui Smiley, citați de Libertatea.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de câțiva ani, la începutul acesteia fiind foarte discreți, și au împreună o fetiță, pe micuța Josephine.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png