Toți s-au prăpădit de râs! Cum l-a filmat Gina Pistol pe Scărlătescu în intimitate

Ultima actualizare:

Gina Pistol l-a dat în vileag pe Scărlătescu, după ce l-a surprins pe faimosul Chef în cel mai vulnerabil moment al său de până acum. Clipul postat de iubita lui Smiley îl arată pe cel supranumit ,,spaima concurenților" de la Master Chef într-o ipostază extrem de amuzantă la care nimeni nu se aștepta. 

Toți s-au prăpădit de râs! Cum l-a filmat Gina Pistol pe Scărlătescu în intimitate
Toți s-au prăpădit de râs! Cum l-a filmat Gina Pistol pe Scărlătescu în intimitate

Cătălin Scărlătescu a fost filmat într-o ipostază așa cum publicul nu l-a mai văzut niciodată, iar vinovată pentru această întâmplare este chiar colega sa de platou, Gina Pistol. 

Soția lui Smiley a fost pusă pe șotii în timpul filmărilor și s-a gândit să-i joace o festă lui Cătălin Scărlătescu, după ce acesta a adormit istovit cu telefonul în mână, chiar pe platourile de filmare. 

Citește și Motivul pentru care Smiley nu a luat-o pe Gina Pistol de nevastă

Gina Pistol a avut ideea să-l filmeze pe Chef Scărlătescu în această ipostază extrem de amuzantă, în timp ce doarme liniștit și sforăie de zor, cu telefonul în mână. 

Soția lui Smiley a împărtășit bineînțeles filmulețul pe Instagram la story, pentru ca toți urmăritorii ei să-l vadă pe Cătălin Scărlătescu într-un moment de ralaxare maximă.

Cu siguranță, întrebarea de pe buzele tuturor este cum va reacționa Chef Scărlătescu când va afla de isprava Ginei Pistol.

Gina Pistol, la a treia experiență cinematografică

Gina Pistol se află într-o perioadă excelentă, vedeta și iubitul ei, Smiley, tocmai au celebrat un an de la venirea pe lumea a fiicei lor, Josephine Cuplul este extrem de încântat de micuță, iar Smiley a postat un mesaj emoționant de ziua de naștere a fetiței. 

Gina Pistol a avut parte în ceea ce privește viața profesională de o experiență extraordinară, ea a jucat alături de Smiley, în filmul ,,Odată pentru totdeauna", regizat de Iura Luncașu.

Citește și Dezvăluiri Click! Gina Pistol, mamă pentru a doua oară?: „Dumnezeu așază lucrurile așa cum e mai bine”

Vedeta s-a declarat entuziasmată și în același timp emoționată de a apărea din nou în postura de actriță, după ce a fost nevoită să se retragă o vreme din lumina reflectoarelor pentru a se ocupa de fiica ei Josephine. 

Gina Pistol se află la a treia experiență cinematografică, după ce a mai apărut în peliculele ,,Margot" și ,,Oh Ramona". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net