Smiley şi Gina Pistol, imagini adorabile cu fiica lor, din Roma. Cântăreţul e topit după Josephine

Ultima actualizare:

Smiley şi Gina Pistol sunt cei mai fericiţi părinţi şi se bucură de fiecre clipă petrecută cu micuţa Josephine. Fiind un copil cuminte, celor doi le este extrem de uşor să iasă cu ea, aşa că au decis să dea o fugă până la Roma şi cu fetiţa care a făcut recent un an. De acolo, Smiley şi Gina au publicat imagini adorabile cu Josephine, din care se vede cât de mult o iubesc pe comoara lor. 

Smiley şi Gina Pistol foto: Instagram
Smiley şi Gina Pistol foto: Instagram

Smiley şi Gina Pistol au testat apele în ianuarie, când au petrecut prima vacanţă în străinătate cu Josephine. Fetiţa a fost cuminte, aşa că cei doi părinţi au hotărât să mai plece undeva cu ea, mai ales că acum e ceva mai mare. Nu au mers departe, ci au dat doar o fugă până la Roma, unde s-au bucurat de soare şi de atracţiile turistice dn capitala Italiei. 

Evident, şi Smiley şi Gina au publicat imagini din vacanţa lor, pe paginile de Instagram. Smiley a pus un clip, pe Story, în care apare cu fetiţa în braţe, în faţa celebrei Fontanta di Trevi. Fascinată probabil de apa fântânii şi de mulţimea de turişti, Josephine stă nemişcată în braţele tatălui său. Gina a publicat şi ea, tot un clip, în care Smiley apare în timp ce se joacă cu micuţa de un an, tot în faţa celebrei atracţii din Roma. 

Smiley, mesaj emoţionant pentru Josephine de ziua ei

Josephine a împlinit un an pe 9 martie, prilej cu care Smiley a publicat un mesaj emoţionant şi a mărturisit că viaţa sa şi a Ginei Pistol e mai frumoasă şi mai fericită de când a venit pe lume micuţa lor. 

,,Nu știu despre alții, dar pentru mine 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură,1 an de când ne-ai făcut pe mine și pe @ginapistol părinți,1 an de când zâmbim,ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi,1 an de când viață noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tai!", a scris artistul pe Instagram. 

Smiley şi Gina Pistol nu au planuri de nuntă

Smiley şi Gina Pistol se cunosc de ani buni, fiind amici multă vreme. Încet, încet, însă, cei doi au început să aibă sentimente romantice unul faţă de altul şi formează cu cuplu de peste cinci ani. Au fost extrem de secretoşi, însă, la început şi au recunoscut că sunt împreună de abia în 2020, după începutul pandemiei. 

Deşi sunt un cuplu solid şi au o fiica împreună, niciunul dintre ei nu pare dornic să facă pasul cel mare şi să ajungă în faţa altarului. Din contră, chiar Smiley a declarat, la un moment dat, că nu e interesat de subiectul căsătoriei. 

Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm', a declarat Smiley la „Xtra Night Show'.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net