FOTO EXCLUSIV Cum arată Gina Pistol, de fapt, după ce a spus că a slăbit 15 kilograme. Imagini cu ea așa cum nu o vezi pe Internet

Ultima actualizare:

Gina Pistol a povestit că a reușit să slăbească 15 kilograme în cinci luni și a ajuns la kilogramele pe care le avea înainte de sarcină. Care este însă realitatea? Click! are imagini cu iubita lui Smiley, pe stradă, așa cum e ea în realitate, fără ajutorul vreunui program de editare. 

Gina Pistol foto: Instagram
Gina Pistol foto: Instagram

Gina Pistol a fost surprinsă recent, de paparazzii Click!, la o plimbare cu o prietenă. Vedeta de 40 de ani a purtat o salopetă bej, pantofi sport și un rucsac. Cu părul prins în coadă și naturală, a fost clar că Gina a reușit să dea kilogramele jos de când a născut. 

Gina s-a bucurat de vremea frumoasă și a petrecut câteva ore cu o amică, la o cafea, în zona de nord a Capitalei. Cele două au plecat pe jos, să se mai plimbe, după ieșire, iar Gina a luat un suc carbogazos, dovadă că nu e habotnică atunci când vine vorba de regimul ei și se dă în lături de la a-și face poftele. 

Așa arăta Gina Pistol, înainte să slăbească
Așa arăta Gina Pistol, înainte să slăbească

Ce regim are Gina Pistol 

Asta pentru că, oricum, Gina Pistol duce un stil de viață foarte sănătos, iar o abatere din când în când nu contează. Iubita lui Smiley a povestit că are un regim alimentar sărac în carbohidrați, dar bogat în proteine și salate. Ea apelează des la alimente precum carnea de pui sau pește sau semințele de chia. 

Așa arată Gina Pistol, pe Instagram
Așa arată Gina Pistol, pe Instagram

Tot Gina a dezvăluit că are acum 65 de kilograme, după ce ajunsese la 80. Însă vedeta tv nu se grăbește să mai de jos, mai ales că încă ea nu are voie să facă mișcare. 

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare", a dezvăluit Gina Pistol pe pagina contului personal de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net