Gina Pistol a slăbit 15 kilograme în mai puțin de cinci luni! Cum a reușit să revină la silueta de vis

Ultima actualizare:

Gina Pistol a născut anul trecut, în luna martie. La un an de la nașterea Josephinei, prezentatoarea a revenit la forma fizică pe care o avea înainte de a deveni mămică. 

image

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții Josephinei anul trecut pe 9 martie. Prezentatoarea a luat câteva kilograme în timpul sarcinii, așa cum se întâmplă în cazul fiecărei mămici, dar a reușit să revină la condiția fizică pe care o avea înainte. Gina Pistol a distribuit luni, pe 28 martie, o fotografie în care poartă o rochie roșu-aprins. Este evident că prezentatoarea a slăbit și are din nou tonsul de odinioară. 

Gina Pistol a dezăluit fanilor că nu a frecventat sala de sport, însă intenționează să facă acest lucru odată ce programul încărcat îi va permite. În schimb, vedeta a ținut cu strictețe o dietă care pare că a dat roade întrucât a reușit să ajungă de la aproape 80 de kilograme la 65! 

Citește și: Imaginea care a stârnit îngrijorarea în rândul fanilor Ginei Pistol

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare", a dezvăluit Gina Pistol pe pagina contului personal de Instagram.

Gina Pistol a slăbit 15 kilograme în cinci luni Sursă foto: Instagram Gina Pistol
Gina Pistol a slăbit 15 kilograme în cinci luni Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Gina a prezentat fanilor care este planul alimentar pe care îl urmeză. Din meniul prezentatoarei nu lipsesc gustările, dar nici carnea de pește sau legumele. Regimul Ginei este sărac în carbohidrați și nu consumă paste sau alimente de tip fast-food. În schimb, semințele de chia sau salatele sunt unele dintre alimentele-cheie. 

Gina Pistol și Smiley au vorbit de multe ori despre schimbările care au intervenit în viața lor odată ce au devenit părinți. Gina a lăudat, nu doar cu o singură ocazie, faptul că Smiley este un tată foarte implicat și un ajutor de nădejde. La rândul său, artistul este absolut cucerit de cele două prezențe feminine din viața lui și a compus melodii pe care le-a dedicat acestora. Gina a și apărut în unul dintre videoclipurile cântecelor lansate solist. 

Vezi și: Gina Pistol revine în televiziune după nașterea fiicei sale 

Deși Gina și Smiley sunt împreeună de peste trei ani, nu au planuri de căsătorie și preferă să se bucure de tot ce se întâmplă fără a merge în fața ofițerului stării civile. „Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment", a fost răspunsul pe care l-a oferit Gina atunci când a fost întrebată despre o eventuală căsătorie dintre ea și Smiley. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net