Gina Pistol, revenire spectaculoasă! Cum arată vedeta la filmări

Gina Pistol le-a făcut o surpriză fanilor. Vedeta a postat pe contul de socializare imagini de la filmări. Cum arată aceasta?

gina pistol
Gina Pistol prezintă ''Chefi la cutițe''

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, ce a fost imediat plăcută de public. După ce a născut și a trebuit să se retragă, o perioadă, din fața camerelor de luat vederi, zvonuri despre înlocuirea ei de la cârma emisiunilor pe care le prezenta, au tot apărut.

Ei bine, cu ultima postare de pe Instagram, Gina Pistol a spulberat orice urmă de îndoială. S-a reîntors la filmări și este într-o formă de zile mari.

Pentru că adoră să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce face, Gina Pistol, a decis să posteze pentru urmăritorii săi, imagini chiar din platoul de filmare ''Chefi la cuțite'', iar aceștia au devenit nerăbdători să o revadă în show-ul ce i-a adus și mai multă celebritate.

image
Gina Pistol, la Chefi la cuțite

Cu zâmbetul larg și radiind de fericire, vedeta a apărut îmbrăcată într-o rochie roșie, scurtă, ce îi scotea picioarele frumoase în evidență. Alături de o pereche de pantofi crem, atent machiată și accesorizată, prezentatoarea a avut o ținută perfectă.

Citește și FOTO EXCLUSIV Cum arată Gina Pistol, de fapt, după ce a spus că a slăbit 15 kilograme. Imagini cu ea așa cum nu o vezi pe Internet

Relația cu Smiley

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Aceștia au împreună o fetiță, alături de care adoră să își petreacă timpul. 

După ce a rămas însărcinată, Gina Pistol a decis să se retragă din proiectele în care era implicată, pentru a se bucura de sarcină. Fanii au fost destul de îngrijorați că nu o vor mai revedea pe micul ecran, mai ales după ce au observat că Irina Fodor a fost cea care a venit în fruntea emisiunilor ''Chefi la cuțite'', ''Asia Express'', și recent ''Chefi fără limite''. Vedeta a ținut să lămurească situația.

  „În primul rând nu-i vorba despre Chefi la cuțite. Acum va începe Chefi fără limite pe care-l va prezenta Irina Fodor, întrucât eu nu am putut fi prezentă la filmările care au avut loc în această vară, în Grecia. Nu am fost înlocuită. Deja am fost anunțați că vom începe filmările”, declara Gina Pistol pentru playtech.ro.  

Citește și FOTO EXCLUSIV Cum arată Gina Pistol, de fapt, după ce a spus că a slăbit 15 kilograme. Imagini cu ea așa cum nu o vezi pe Internet

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
cub ion țiriac png
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg