Smiley și-a scos fetița la aer curat! Cum s-a fotografiat alături de micuța Josephine

29 noiembrie 2021
image
Smiley își ține fetița în portbebeFoto: Arhivă personală

Smiley e un tătic mândru din cale afară! Chiar dacă imaginile în care apare alături de micuța lui sunt rare, deoarece își dorește discreție din punctul acesta de vedere, ele sunt cu atât mai apreciate cu cât îi surprind pe cei doi în momente adorabile tată-fiică. Iată cea mai nouă fotografie cu cei doi!

Alias-ul cântărețului Smily din mediul online este „smiley omul”, însă acesta ar putea fi înlocuit cu ușurință cu „smiley tăticul fericit”. De când au devenit părinți, el și partenera lui, Gina Pistol, sunt foarte atenți în legătură cu imaginile pe care le publică în mediul online cu fetița lor, dorind să nu îi arate micuței fața, pentru moment.

Smiley, imagine cu micuța Josephine

Acest lucru nu înseamnă însă că cei doi nu-și mai pot bucura admiratorii, din când în când, cu imagini cu Josephine, care pe cat de rare sunt, pe atât de apreciate. 

Deși este implicat în continuare în proiecte, Smiley pare activ în viața micuței lui, acest aspect putând fi observat și pe rețelele de socializare. Tăticul a publicat recent în mediul online o imagine în care își ține fetița în brațe, părând că nu se mai poate dezlipi de aceasta. Artistul a ieșit cu Josephine la aer curat, iar momentul a fost imortalizat la el pe Story.

image
Smiley, alături de fetița lui și a Ginei Pistol, JosephineFoto: Arhivă personală

Când vine vorba de fetița lor, cei doi părinți sunt foarte discreți, deoarece Gina Pistol și Smiley nu doresc să o expună prea mult pe Josephine, astfel că până în prezent nu au publicat nicio fotografie cu chipul fetiței. De asemenea, în aceeași notă, solistul a încercat întotdeauna să-și țină și viața privată departe de ochii curioșilor, confirmând târziu zvonurile cu privire la relația lui cu prezentatoarea TV Gina Pistol, deși internetul era plin de poze cu cei doi în ipostaze tandre.

De când a devenit tată, însă, artistul nu se poate abține și se mândrește peste tot cu fetița lui, chiar și în fotografiile făcute special în așa fel încât chipul micuței lui să nu fie la vedere. Chiar și așa, admiratorii lui se mulțumesc cu simplul fapt că îl văd pe Smiley în această etapă inedită a vieții sale.

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp (3) jpg
FotoJet jpg
cub doru raduta animat gif
victoria beckham
BeFunky collage (14) jpg
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg