Adi Minune și-a anunțat retragerea din muzică! De ce a lipsit de la nunta lui Salam

Cântărețul de manele Adi Minune a fost invitat recent în platoul unei emisiuni, acolo unde a făcut o mărturisire neașteptată! Interpretul a dezvăluit că urmează să se retragă din industria muzicală, explicând și când este ultimatumul! 

Gata cu petrecerile și evenimentele private! Adi Minune a dezvăluit că are de gând ca în viitorul apropiat să se retragă definitiv din industria muzicii, explicând și care au fost motivele care l-au motivat să ia o astfel de decizie.

Citește și: Adrian Minune e înnebunit după nepoata lui! «M-a schimbat foarte mult»

Adi Minune și-a anunțat retragerea din muzică, în 2024

Manelistul și-a agonisit deja o avere impresionantă în urma activității sale, de-a lungul anilor, iar acum vrea să se concentreze pe familie. Adi Minune va mai accepta „cântări” până în 2024, iar începând cu acest an și-a anunțat retragerea. 

„În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt. În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Karmen, de nevastă-mea, de gagicile mele..”, a declarat Adrian Minune, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

adi minune jpeg
Adi Minune, extrem de „cerut” la evenimente private Foto: Arhivă personală

Și, pe bună dreptate, lipsa lui de acasă a fost resimțită din plin de către familie. Fiicele lui, Karmen și Adriana, au vorbit recent pe marginea subiectului, explicând că mama lor le-a fost „și mamă și tată”, având în vedere că Adi Minune a fost mai mereu plecat, obligat fiind de meseria pe care o are.

Citește și: Karmen, în lacrimi când a vorbit despre operația mamei ei. Cum își pedepsea Adi Minune fetele

E printre cei mai doriți artiști când vine vorba de evenimente private, cum ar fi nunți sau botezuri, însă strânsul averii l-a costat mult: puținul timp petrecut în sânul familiei. 

Motivul pentru care Adi Minune a lipsit de la nunta lui Florin Salam

Adi Minune a fost întrebat, în cadrul aceleiași emisiuni, care a fost motivul pentru care a lipsit de la nunta lui Florin Salam, deși fusese invitat. Manelistul s-a căsătorit la data de 1 iunie cu partenera lui, Roxana Dobre, și toată familia colegului lui de breaslă a fost invitată să ia parte la eveniment. Din nou, Adrian Minune a explicat că a fost prins cu „treabă”, având programată o nuntă chiar în afara țării, în Serbia. 

Eu am fost plecat în Serbia, a fost o nuntă de am luat-o de anul trecut în care a fost pandemia. Toată familia mea a fost invitată acolo (nunta lui Florin Salam n.r), dar și eu, însă eu nu am putut să ajung deoarece eu nu mă joc cu banii altora. Pentru că unii fac banii mai ușor, iar alții mai greu. Ceea ce vorbesc eu îmi place să fie ștampilă.”, a mai declarat Adrian Minune. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Tragedie Indonezia, EPA jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
vreme rece de toamna
Emi si Cuza Te cunosc de undeva Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg