Karmen, în lacrimi când a vorbit despre operația mamei ei. Cum își pedepsea Adi Minune fetele

Ultima actualizare:

Invitați în cadrul emsiunii „Fiță cu Adiță” de pe platforma YouTube, cei trei copii ai lui Adrian Minune au vorbit despre copilărie, relația lor apropiată, dar și detalii mai puțin știute despre familia lor. 

Karmen Minune, în lacrimi când a vorbit despre operația mamei ei Foto: Captură Video
Karmen Minune, în lacrimi când a vorbit despre operația mamei ei Foto: Captură Video

Întrebați care este o amintire neplăcută pe care o au, Karmen, fiica cea mare a cuplului Adrian și Caty Simionescu, și-a amintit de problemele de sănătate ale mamei ei, atunci când aceasta a fost operată.

Soția lui Adrian Minune a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, după ce medicii i-au descoperit un anevrism în urma unui atac vascular pe care l-a suferit în 2021.

Karmen, în lacrimi când a vorbit despre mama ei și operația prin care aceasta a trecut

Recent am avut una neplăcută peste care mulțumim lui Dumnezeu am trecut cu bine... cu mama..”, a spus Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, după care s-a emoționat. Având în vedere că Adi Minune este mereu plecat, din cauza meseriei sale, mama înseamnă totul pentru cei trei copii, aceasta fiindu-le mereu alături.

Mama a trebuit cumva să fie și mamă și tată. Au fost și momente când a fost nevoie de tată. Și mama a avut puterea să se pună în postura tatălui și ne sfătuiască așa cum ar face-o el.

Pentru că tata are meseria pe care o are. Sunt poate săptămâni întregi în care nu îl vedem. Mama n-a făcut nimic toată viața ei pentru ea, a făcut doar pentru noi. Sunt mamă acum și când mă gândesc că mă numesc mamă mi se pare un cuvând cu greutate.”, a mai spus Karmen, după un moment în care s-a emoționat și a lăcrimat. 

Care e atmosfera în familia lui Adi Minune

De asemenea, cele două surori au povestit că mama lor a fost mereu cea care le-a îndemnat să petreacă mai mult timp una cu cealaltă, înainte să-și facă propria familie și să plece de acasă, lucru care s-a întâmplat deja. Ambele au parteneri și casele lor, iar Karmen a devenit și mama unei fetițe.

Când am fost la ai mei, m-am uitat la Adriana, ea la mine și am zis amândouă că ne mutăm înapoi acasă. (..) Eu sunt cea care lipsește cel mai des. Stau destul de departe de ai mei. Dar merg cât de des pot. Și când îi prind, nu-mi mai vine să mai plec.”, a adăugat Karmen.

Frații Adrian Jr, Adriana și Karmen au mai dezvăluit că în casa lor e mereu petrecere, atunci când se strâng cu toții, deși nici certurile n-au lipsit dintre ei. „Dacă vii vreodată și suntem doar noi, fără alți invitați, ne vezi sus pe mese. Mama și tata se distrează la maxim.”, a mai spus Karmen.

Cum e Adi Minune ca tată și cum le pedepsea pe fetele lui

Cât despre cum e Adi Minune în postura de tată, ei bine cei trei au căzut toți de acord că e destul de exigent, mai ales când fetele lui erau mai mici și voiau și ele să iasă cu prietenii în oraș sau în club. Iată cum le pedepsea!

Mie mi-a luat foarte mult să îl descopăr pe tata, având puțin timp cu el. O dată îl vedeam într-un fel, altădată în alt fel, nu puteam niciodată să îl citesc.

Până când m-am făcut mare și mi-am dat seama. În timpul puțin pe care l-a avut cu noi încerca să le facă pe toate: să ne facă ne simțim și bine, dar să ne și corecteze unde greșim. E drastic la unele chestii”, a mai dezvăluit Karmen.

Adriana a povestit cum a reacționat Adi Minune când a prins-o într-un club, la 16 ani. „Eu aveam blat cu mama. (..) Cum ajung în club mă sună tata: unde ești? Și începeam să analizez: dacă mint și el știe deja că sunt aici, el vine și mă face să mă simt prost. Dar cum?!

Nu vine să se ia de tine, nici nu te ia de acolo. Vine, se așază, își ia un pahar și stă și te lasă să nu faci nimic. Te pune să stai așa..(drept n.r) Și mi-a zis atunci: în jumate de oră să fii acasă!”, a povestit și Adriana, care a avut niște „restricții” mai blânde decât Karmen, au mai spus fetele. „La 14 ani i-am zis că vreau să merg în parc și mi-a zis să o iau pe mama cu mine”, a adăugat Karmen.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net