Fiica lui Adrian Minune s-a confruntat cu depresia postnatală: «Sentimentele m-au copleșit»

Ultima actualizare:

Depresia postnatală este o realitate cu care se confruntă multe mame. Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a devenit mamă în anul 2019, însă abia acum a rupt tăcerea și a vorbit despre momentele delicate prin care a trecut. 

image

Karmen Simionescu a făcut declarații despre dificultățile pe care le-a depășit la scurt timp după ce a născut. 

Fiiica lui Adrian Minune a vorbit, pentru prima dată, despre depresia postnatală suferită și a menționat că trecerea de la statutul de copil în casa părinților la cel de mamă a fost unul care a destabilizat-o. Din fericire, s-a bucurat de sprijinul și înțelegerea celor din jur, iar lucrurile au revenit, în scurt timp, la normal. 

image

Cursul normal al unei femei e următorul: să fii la părinții tăi, să ai un iubit, să te muți cu el, să înveți să te gospodărești, să te responsabilizezi, să te obișnuiești cu rolul de soție, cu grija față de el și ulterior să devii mamă. Mie mi s-a întâmplat să sar două etape foarte importante. Am sărit de la statutul de fată la mama ei acasă, la statutul de mamă și soție.

image

Atunci toate s-au adunat, iar venirea copilului pe lume îți aduce o mică dezordine. În momentul în care copilul a venit, iar eu eram obligată să-l cresc și simțeam chestia asta, aveam sentimentul să plec și să fiu singură. Sentimentele acestea m-au copleșit”, a povestit fiica lui Adi Minune în emisiunea „Duet cu Alexandra”.

Karmen a devenit mamă pe 1 august 2019

Fiica lui Adrian Minune a adus pe lume o fetiță pe 1 august 2019, primul ei copil, iar de atunci recunoște că viața i s-a schimbat complet. Vedeta a oferit detalii despre sarcină, dar și ce i s-a întâmplat pe patul de spital.

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune a explicat că a născut prin cezariană, iar pe patul de spital, înainte de a naște i-a fost cerut să cânte. Deși nu era speriată la început, a simțit multă durere. 

Karmen a fost acuzată că a profitat de renumele tatălui 

De-a lungul timpului, ea a fost acuzată că succesul ei a venit de pe urma numelui celebru pe care îl poartă tatăl său. Karmen Simionescu a infirmat că a profitat în vreun fel de renumele tatălui ei și a povestit că tot ce a obținut s-a datorat muncii pe care a depus-o. Cu toate acestea, recunoaște că tatăl ei a susținut-o la fiecare pas și este foarte fericită pentru faptul că are o relație extrem de bună cu el. 

"Karmen Minune pentru mine nu este un nume care să mă deranjeze, însă, cu timpul, cred că am reușit cumva să am o identitate a mea și să devin doar Karmen”, a declarat artista. 

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net