Cum se înțeleg copiii lui Adi Minune. Adriana, «terorizată»: «Mi-au spus că sunt adoptată» VIDEO

Ultima actualizare:

Adiță, realizatorul emsiunii „Fiță cu Adiță” de pe YouTube, i-a strâns la un loc pe cei trei copii ai lui Adi Minune și le-a aflat „secretele”! Iată cum se înțeleg cei trei, dar și cât de mult a crescut băiatul cântărețului, Adrian Jr!

Adi Minune, soţia sa, şi cei trei copii, când erau mai mici
Adi Minune, soţia sa, şi cei trei copii, când erau mai mici

Cei trei copii ai manelistului Adi Minune nu au bifat atât de multe apariții împreună, până acum. Karmen și Adriana sunt cântărețele familiei, în timp ce Adi Jr a moștenit la rândul său din talentul muzical al tatălui, însă este as și la chitară. Aceștia au o relație foarte frumoasă și s-au reunit în podcastul „Fiță cu Adiță” unde au „dat din casă”. Adrian a crescut, s-a tatuat și, de asemenea, seamănă izbitor cu tatăl lui.

Cum se înțeleg copiii lui Adi Minune

Aparent, pentru rolul de „rebelul familiei” se bat Adi și Adriana, în timp ce Karmen trage ponoasele. Cei doi s-au certat atât de tare înainte de a participa în cadrul unei emisiuni TV, încât Adi Minune a trebuit să intervină!

Nu știu de la ce, am început să ne certăm. Și cearta a escaladat.”, a povestit Adriana. „Nu că ne certam, ne-am omorât în mașină!”, a adăugat și Adrian Jr. „Se grăbeau și...știți cum sunt fetele, el era deja gata și îi tot zicea ei: hai, cât te mai aștept?!”, a explicat și Karmen. „A fost vina mea, da, dar el mă teroriza!(..) Eu cu Adi cred că ne certăm și ne împăcăm de trei ori într-o zi.”, a mai spus Adriana.

Cum au păcălit-o pe Adriana că este adoptată

„Mijlocia” familiei, Adriana, a povestit că a trecut printr-un episod neplăcut, după ce sora și mama ei au păcălit-o că e adoptată, iar ea chiar le-a crezut.

Am ajuns acasă de la liceu și mama cu soră-mea se certau groaznic. Și i-am zis doar atât: mamă, ce te tot chinui cu ea?! Spune-i odată adevărul, că e adoptată și că nu e noastră și gata”, a povestit Karmen, care e sora cea mare.

A fost diabolică. Mi-a zis mie, un copil, că sunt adoptată. Și mama, pentru că atunci când eram mică eram foarte rea, a zis că așa e. I-a ținut ei partea! (..) Mi-au zis și mama și soră-mea că sunt adoptată, tu n-ai crede?!”, a spus și Adriana. 

Mie chiar îmi intrase chestia asta în cap și începusem să scriu în jurnal, nu îi mai băgam în seamă. Și l-a găsit mama...Și i-a arătat lui tata. Se învinovățea...zicea: mi-am traumatizat copilul...”, a adăugat Adriana. Se pare însă că „problema” a rezolvat-o chiar Adi Minune, care le-a zis fetelor să termine cu „prostiile”.

Și ăla mare dă cu capul de toate. Eu n-am avut voie Facebook, Messenger, eu n-am avut voie nimic”, a mai spus Karmen. „Și eu te-am pârât că le-ai avut pe toate!(..) Ea a fost prima certată că a ieșit la club”, a spus Adriana, dezvăluind amuzați că mereu s-au pârât și șantajat între ei, însă mereu s-au iubit, iar acum au o relație cu adevărat specială.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net