Adriana, fiica cea mică a lui Adi Minune, pregătiri de nuntă. Cum va arăta ceremonia

Adriana Simionescu, fata cea mică a lui Adi Minune, s-a logodit de Crăciun cu iubitul ei, cu care locuieşte din septembrie, şi a declarat că vrea să facă o nuntă tradiţională.

Adriana Simionescu şi iubitul ei s-au logodit de Crăciun foto: Instagram
Adriana Simionescu şi iubitul ei s-au logodit de Crăciun foto: Instagram

Adriana Simionescu a fost cerută de nevastă de Crăciun, la părinţii ei acasă. Fata cea mică a lui Adi Minune a povestit, la Teo Show, că a fost o surpriză totală. Tatăl ei este chiar foarte entuziasmat de nuntă şi vrea ca evenimentul să aibă loc cât mai curând. Cu toate acestea, Adriana nu se grăbeşte.

„Eram acasă de Crăciun, nu mă gândeam că o să fiu cerută de nevastă. Mă sună mama, că de ce nu mai venim la ei. Eu cred că de pe atunci puneau la cale să mergem la ei şi să mă ceară de nevastă acolo. Mama mi-a zis să mă întorc, când dansam şi l-am văzut în genunchi. Nu mă aşteptam. Tata vrea să face deja nunta, eu vreau să nu ne grăbim”, a declarat Adriana.

Cât despre nuntă, Adriana vrea să facă una cum au avut părinţii ei, tradiţională, nu una de fiţe, pe alte meleaguri.

„Vreau o nuntă tradiţională. Cum a fost nunta părinţilor mei. Nu vreau  nuntă în Maldive, că nu sunt sarmale”, a spus Adriana.

Ce sfat i-a dat mama ei Adrianei

Fiica lui Adi Minune a mai spus că mama ei a sfătuit-o să aibă grijă şi să nu se grăbească să divorţeze dacă lucrurile nu merg bine.

„După, am rămas eu, mama şi sora mea.  Mama mi-a spus că noi, femeile din familia noatră, nu cumpărăm lucruri noi, le reparăm pe alea vechi. Dacă ceva ce nu merge în căsnicie, trebuie reparat, nu ne despărţim.Eu nu concept oricum dacă ai mers în faţa lui Dumnezeu să te desparţi. Doar dacă e ceva grav, trebuie să dispară persoana din peisaj”, a spus Adriana.

Adriana Siminonescu şi iubitul ei locuiesc deja împreună

Adriana Simionescu (18 ani) şi iubitul ei s-au mutat împreună în toamnă. Decizia a fost una spontană, de care Adi Minune a aflat de abia a doua zi, dar Adriana povestea, la vremea respectivă, că oricum ea şi iubitul ei stau la doar două străzi de casa părintească, aşa că nu e o mare diferenţă.

„Nu este mare diferență. Stăm la el acasă. Este cam același lucru ca stăm doar la două străzi distanță. Nu a fost ceva gândit foarte mult sau anunțat de dinainte, a fost ceva spontan. Pur și simplu am dormit la el o seara, si tot așa am rămas la el. Noi oricum stăteam mult împreună, toată familia. Nu e mare diferență. Stau la două străzi. Si oricum suntem împreună de 2 ani, era normal, a spus Adriana Simionescu, la vremea respectivă.  

Adriana Simionescu a participat la Vocea României

Adriana Simionescu a participat, în decembrie 2019, la Vocea României, unde a ajuns în galele live. Antrenorul său a fost Horia Brenciu, care a fost impresionat de vocea fetei. Ea a povestit că a mers la emisiune pentru că a vrut ca lumea să ştie că e talentată, la fel ca tatăl ei, Adi Minune şi sora ei, Carmen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net