Soția lui Adrian Minune, primele declarații după ce a fost operată de urgență. «Aveam o bombă cu ceas în cap»


    Adi Minune a fost alături de soția sa, la operația din Turciafoto: captură video/Kanal D
Adi Minune a fost alături de soția sa, la operația din Turciafoto: captură video/Kanal D

Familia lui Adrian Minune a avut parte de necazuri mari în ultima perioadă. Soția cântărețului de manele, Cati Simionescu, a fost operată de urgență, luna trecută, într-o clinică din Turcia. Soția manelistului a dat primele declarații după intervenția chirugicală suferită la Istanbul, la “Teo Show”.

Cati Simionescu a suferit un accident vascular celebral, în urma căruia a ajuns de urgență la spital. Soția lui Adrian Minune a povestit prin ce coșmar a trecut.

“Am făcut tensiune 22.12, tensiune în somn. M-am trezit din somn cu ochiul stâng închis, lăsat, fața pe partea stângă lăsată, bărbia căzută, mâna stângă și piciorul amorțite. Eram cu fetița, Adriana, acasă. Am făcut un accident vascular. Am sunat imediat pe cineva și m-a dus la spital. Lumea a zis că am cancer, dar nu e adevărat. Eu în viața mea nu am făcut tensiune arterială. La un moment dat, am simțit o durere puternică în cap, am căzut în genunchi lângă pat. Dar durerile s-au ameliorat în timp. Am tot făcut investigații. N-au găsit nimic până la acest accident vascular”, a povesti Cati, la “Teo Show”.

După externare, Cati Simionescu a trimis analizele în Turcia, la o clinică din Istanbul. A fost chemată de urgență să se opereze, după ce medicii de acolo i-au descoperit un anevrism cerebral. “La un angio CT au descoperit că am un anevrism în creierul mic. Anevrismul era ca o bombă cu ceas în capul meu. De aceea am făcut și accidentul vascular. M-au chemat de urgență să mă opereze. E o operație ușoară, pe artera femurală a piciorului drept, cu anestezie totală”, a mai spus aceasta.

Adrian Minune: ”Soția mea a fost foarte bolnavă”

Adrian Minune a fost și el alături de soția sa, pe care a avut la un moment dat sentimentul că o va pierde pentru totdeauna. “Soția mea a fost foarte bolnavă. M-am gândit la cum ar fi fără ea. Nu știi cât trăiești. Ce am azi, eu trăiesc. Ce e mâine, nu se știe. Eu în momentul ăla am răgușit instant. M-am plimbat cu mașina până la Istanbul și înapoi, nu mai știam de mine. Doctorii din România ne-au sfătuit să mergem să se opereze în Turcia pentru că acolo au aparatura necesară unei astfel de intervenții. Dumnezeu a făcut ca eu să fiu liber atunci, să nu am nicio nuntă și să pot fi alături de soția mea când s-a operat”, a spus Adrian Minune.

Manelistul și Cati Simionescu s-au cunoscut pe vremea când artistul avea doar 13 ani. Soția sa este fiica verişoarei bunicii cântărețului, prin intermediul căreia cântărețul și a cunoscut-o pe cea care în 2004 i-a devenit soție. Acum au 30 de ani de relație și trei copii, pe Karmen, Adriana și Adrian jr. Toți trei îl urmează în carieră, sunt pasionați de muzică.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Horoscop dragoste webp
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
Fane Croația la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 FOTO Profimedia (2) jpg
11 septembrie
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png