Karmen, fiica lui Adrian Minune, botez de poveste pentru Sofia Rossa. Micuța a împlinit un an

Ultima actualizare:

    Karmen, superbă la botezul fiiceifoto: Instagram
Karmen, superbă la botezul fiiceifoto: Instagram

Weekend agitat, dar fericit pentru Carmen Simionescu (22 de ani) și Bogdan Căplescu. Fiica lor, Sofia Maria Rossa a împlinit un an pe 1 august, iar luni, 3 august, a fost creștinată. Cei doi părinți au radiat de fericire la cel mai frumos eveniment din viața micuței lor.

Bucurie de neimaginat pentru Carmen Simionescu, alias Karmen, și soțul ei, Bogdan Căplescu! Au botezat-o pe minunea din viața lor, pe micuța Sofia Maria Rossa, în vârstă de un anișor. Cei doi au postat pe Instagram mai multe imagini și filmulețe de la eveniment. 

Micuța Sofia, în brațele nașei
Micuța Sofia, în brațele nașei

Carmen a purtat o rochiță albă, scurtă, care îi punea în evidență silueta, iar Bogdan a optat pentru un costum maro. Ei au filmat momentul din biserică, dar și drumul până acolo, când se aflau împreună cu nașii, în mașină. Micuța a fost numai un zâmbet, nu a plâns și a arătat precum o păpușică.

Decor spectaculos în biserică
Decor spectaculos în biserică

Karmen și Bogdan au amânat mult botezul din cauza pandemiei de coronavirus, dar iată că au reșit, în cele din urmă, să își creștineze unicul copil.

Anul trecut, în iunie, Carmen și Bogdan au făcut cununia civilă. Iată ce cuvinte superbe are solista pentru soțul ei. "Genul de chimie pe care l-am avut noi nu l-am întâlnit niciodată în viaţă. E genul acela de dragoste care te loveşte în faţă. Pierzi controlul. Seamănă cu tatăl meu şi ştiu că fetele au chestia asta. Să fie ca tata, dar e o chestie ciudată, că deşi în tata nu am văzut perfecţiunea, când sunt în preajma lui mă simt acasă. Şi se întâmplă asta de când îl ştiu. Idealul meu când mă gândesc la familie sau la cuplu sunt mama şi tata. Indiferent de lucrurile prin care au trecut ei, au rămas împreună, au o căsnicie de 25 de ani şi chiar dacă au sau au avut problemele lor, s-au rezolvat şi se iubesc şi astăzi ca în prima zi”, declara Carmen la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”.

Citește și:

Primele imagini de la nunta fiicei lui Adi Minune. Ce rochie a purtat Carmen, gravidă în 7 luni

Carmen Simionescu se resimte după cezariană: «Am dureri în fiecare centimetru din corp»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net