Adrian Minune e înnebunit după nepoata lui! «M-a schimbat foarte mult»

Adrian Minune e un tată și un bunic fericit. Celebrul artist a recunoscut pentru Click! că fericirea lui supremă este nepoțica lui, Sofi, fiica fetei sale Karmen. De asemenea, toți cei trei copii ai săi sunt extrem de talentați și i-au moștenit pasiunea pentru muzică.

image

Despre Karmen se știe că face deja furori, Adriana are o voce de aur, iar Adrian Simionescu Junior l-a făcut deja să lăcrimeze recent chiar, la filmările videoclipului piesei pe care tatăl și fiul au scos-o împreună, intitulată sugestiv, “Plânge sufletul meu”! Ce spune Minune despre mândrețea sa de băiat? Iată ce ne-a declarat!

“Adi merge cu mine de la vârsta de 9 ani pentru că și eu nu prea am avut copilărie și mi-a plăcut să fac bani, mi-a plăcut să mă autodepășesc. Piesa pe care a făcut-o, a făcut-o să fie așa pentru noi doi, este foarte frumoasă. Și acum dacă mă apuc să cânt îmi dau lacrimile pentru că este chimia sufletească… În ultimele luni stau mai mult acasă, cu copiii mei, cu Sofi, nepoțica mea, care m-a schimbat foarte mult! Mie îmi zice Lele și acum îmi spune Tataie Minune…“, ne-a povestit artistul.

În timp ce fiul său, Adrian Junior, ne spune ce a învățat de la celebrul său tată: “E ceva foarte wow pentru mine să lucrez cu un om atât de greu! Talentul l-am moștenit toți de la Dumnezeu. De la tata am învățat să fiu atent și foarte serios!”, a spus, cu mândrie, fiul lui Adrian Minune.

A lansat o nouă piesă de dragoste

Celebrul interpret Adrian Minune lansează hituri pe bandă rulantă. După ce a cântat împreună cu băiatul său, Adrian  Minune Junior, și a scos o piesă dedicată tuturor soțiilor din lume, intitulată sugestiv “Nevasta mea”, artistul lansează  o nouă melodie, în colaborare cu Balkanika Records, “Luna”, o piesă de dragoste, așa cum sunt majoritatea creațiilor sale.

image

“Dacă luna mi-ar vorbi, eu de tine aș întreba / Unde eșți noapte și zi, unde ești iubirea mea / Dacă luna ți-ar șopti, cât mă doare inima / Poate m-ai ierta o zi / Și ai mai fi din nou a mea!”, cam așa sună refrenul noii melodii a lui Adrian Minune care își va cuceri fanii, din prima, cu “Luna”!

image

Adrian Minune nu mai are nevoie de nicio prezentare! Cântă din suflet, pentru suflet, iar melodiile sale sunt un adevărat pansament pentru mulți. Artistul are o carieră de invidiat și o familie de nota zece, căreia a decis să i se dedice mai mult în ultima perioadă.

image

“Vreau să le ofer soției și copiilor mei cât mai mult timp, să acord cât mai mult timp familiei mele, pentru că  40 de ani am arătat doar fanilor mei și mi-am sacrificat timpul și viața pentru fani, am făcut numai muzică.

De aceea am făcut acum mai multe piese noi și cine vrea să le vadă poate să intre pe Balkanica Record sau pe  Adrian Minune Official și să vadă acolo piesele mele noi, așa cum îmi place mie să fiu artist, din lună în lună e bine să pui minim o piesă pe Youtube”, a mărturisit Adrian Minune.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net