Meniu de 5* și decor de basm la nunta lui Florin Salam. Cine cântă pentru „regele manelelor”

Florin Salam și Roxana Dobre au organizat o nuntă regească, iar manelistul nu s-a zgârcit și i-a făcut toate poftele alesei inimii sale. A închiriat cel mai luxos local de la malul mării, iar organizatorii evenimentului au avut grijă ca toate detaliile să fie ca-n povești.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit după opt ani de relație. Manelistul i-a promis brunetei că îi va face o nuntă ca în povești, lucru care, iată, a devenit realitate astăzi! Corespondentul Click! revine cu cele mai tari detalii, direct de pe litoralul românesc, de la NUBA Beach Club, locul în care seaflă în această seară toată lumea bună din Capitală.

NU RATA:  Nuțu Cămătaru, invitat de seamă la nunta lui Salam! Soția Claudia, apariție răvășitoare

În spatele unui asemenea eveniment există zeci de ore de muncă titanică și, cu siguranță, zeci, dacă nu chiar sute de mii de euro. Florin Salam și Roxana Dobre își așteaptă invitații într-un local aflat în aer liber, care a fost decorat cu mii de flori albe, semn că mireasa a fost extrem de atentă la alegerile pe care le-a făcut, dat fiind faptul că și buchetul său a fost făcut tot cu bujori albi.

Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă mediteraneană cu „meniu barbeque”

Mai mult decât atât, am aflat în exclusivitate că invitații mirilor se vor delecta cu preparate pregătite de George Proțap, cunoscut drept „Masterchef-ul grătarelor”. Bucătarul s-a trezit dis-de-dimineața pentru a se asigura că mâncarea servită va fi la cele mai înalte standarde. Meniul a fost cerut de mire, care a fost extrem de ferm și a știut de la bun început ce și-a dorit.

VEZI ȘICe superstiție a ținut Florin Salam la nunta cu Roxana Dobre. Biserica și nașii au fost aleși de „frică”

”Am început de la 10.00 să pregătim meniul. Comanda lui Salam a sunat clar: două meniuri barbeque, unul pentru cununie și altul pentru seară. Am pregătit pentru cununie 2 viței de lapte, doi porci, doi berbecuți (batal). Apoi curcani, pui, fără număr, pe care i-am pus întâi la abur și apoi i-am rumenit, fiecare câte două ore. Avem apoi jumări, șorici, pomana porcului, saramură de crap, cartofi la ceaun, mamăliguță la pirostrii, brânză de oaie și de bivoliță făcută în ferma noastră. Să nu uit că pregătim și nu bulz tradițional, ca la mama lui acasă și la cererea lui Salam specială prepelițe la tigaie”, ne-a spus George.

Mai mult decât atât, nuntașii au de ales dintre mai multe deserturi, unul dintre acestea fiind chiar preferatul manelistului: clătite cu vișine. Papanașii, înghețata asortată și tiramisu sunt doar câteva dintre variantele de desert care se servesc. La acestea adăugăm și mai multe tipuri de plăcintă: cu brânză dulce, sărată, cu mere, dar și cu dovleac, semn că mirii au avut grijă să satisfacă orice gusturi, chiar și pe cele mai pretențioase. La capitolul băuturi, în meniu avem selecții „de vară”: vin rose și Aperol.

Atmosfera, întreținută de o formație de peste hotare

Pentru că s-a căsătorit „regele manelelor”, așa cum este poreclit Florin Salam, ne așteptam ca programul artistic să fie unul de excepție, însă mirele a întrecut așteptările! Roxana Dobre a fost „răsfățată” de soțul său cu o formație adusă special din Turcia, iar muzicanții au început deja petrecerea. Potrivit informațiilor primite de la fața locului, artiștii cântă, deocamdată, muzică de tip Buddha Bar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net