Nuțu Cămătaru, invitat de seamă la nunta lui Salam! Soția Claudia, apariție răvășitoare

Nuțu Cămătaru s-a lăsat așteptat la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, căci a sosit abia după cununia civilă și ceremonia religioasă. Bărbatul nu a venit singur, ci însoțit de un număr mare de persoane.

Ioan Balint, alias Nuțu Cămătaru, are o relație apropiată cu Florin Salam așa că au existat numeroase speculații pe seama absenței bărbatului de la cununia regelui manelelor. Iată că zvonurile au fost stinse rapid de apariția „Îmblânzitorului de lei” la NUBA, acolo unde are loc petrecerea. Nuțu Cămătaru a venit îmbrăcat la patru ace, într-o ținută „all black”, mai ceva ca James Bond.

Vezi și: Ce făcea Florin Salam, cu două zile înainte de nuntă

Ioan Balint poartă un costum negru, o cămasă în aceeași culoare, mocasini și nu a renunțat nici o secundă la cel mai de preț accesoriu: telefonul mobil. Alături de bărbat se află și soția sa, Claudia, care a avut o apariție răvășitoare, la brațul bărbatului.

Soția lui Nuțu Cămătaru, exemplu de eleganță la nunta „regelui manelelor”

Claudia Balint a optat tot pentru un look monocromatic. Soția lui Nuțu Cămătaru a purtat o rochie neagră, lungă, cu o croială de tip „sirenă”. Un detaliu, însă, ne-a atras atenția: superba brunetă are întreg spatele gol, acoperit de un material foarte fin, semitransparent.

Nu rataBetty, fiica lui Salam, ca o prințesă la nunta manelistului cu Roxana Dobre

Ioan Balint, alias „Îmblânzitorul de lei și de fraieri”, așa cum l-a numit Codin Maticiuc, a fost extrem de grijuliu cu partenera sa și nu a scăpat-o din ochi. Ba chiar, la un moment dat, papparazzi Click! au surprins un moment de tandrețe între cei doi. Grijuliu cu femeile din viața lui, Nuțu Cămătaru a avut grijă ca soția să nu întâmpine vreo problemă până la intrare, din cauza lungimii rochiei, așa că și-a ținut mâna pe spatele ei.

Cum l-a ajutat Nuțu pe Florin Salam, în tinerețe

Relația dintre Nuțu Cămătaru și Florin Salam își are rădăcinile încă din perioada în care regele manelelor nu exista. Manelistul era „Florin Fermecătorul”, un tânăr care își câștiga existența așa cum putea. De la nunți, Ioan Balinț l-a angajat pe Salam la un restaurant, unde ajunsese să câștige 5.000 de dolari pe lună. La vremea respectivă, cântărețul dormea în aceeași cameră cu alte zece persoane, printre care și prima lui soție, Fănica.

Nuțu Cămătaru le-a oferit un apartament și le-a schimbat mașina. De atunci, cei doi au rămas în relații extrem de apropiate, iar Florin Salam a cântat la cele mai importante evenimente din viața bărbatului pe care îl consideră tată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Teava gaze apa FOTO Shutterstock jpg
vladimir putin si bomba nucleara
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif