Ce făcea Florin Salam, cu două zile înainte de nuntă

Ultima actualizare:

Florin Salam a avut emoţii mari, miercuri (1 iunie), când el şi Roxana Dobre s-au căsătorit religios, dar manelistul a fost nevoit să rezolve câteva probleme pentru a putea petrece liniştit la nunta sa. Aşa se face că Salam a transmis, cu doar două zile înainte de marele eveniment, un mesaj pentru controversatul Anaser Duduianu, despre care s-a spus că l-ar fi furat. 

Citeşte şi: Mireasa lui Salam arată ca o regină! Roxana Dobre, adusă la nuntă cu un Rolls de 500.000€

Florin Salam a făcut un live în care a subliniat că Anaser Duduianu nu a furat bani de la el, deşi s-a scris că bărbatul l-ar fi lăsat pe manelist fără 200.000 de euro. Salam a subliniat că el nu spus că Anaser i-ar fi luat bani nici în faţa poliţiştilor şi a declarat că doar a fost chemat să cânte pentru familia Duduianu. Manelistul a mai spus că înţelege că Duduianu este supărat, dar că el vrea linişte şi că are un eveniment important de pregătit, adică nunta care a avut loc pe 1 iunie. 

Citeşte şi: Florin Salam nu renunță la ochelarii de soare nici la nuntă! Ireal cât costă ținuta de ginere a manelistului

"Am un mesaj pentru cumătrul Anaser. Vreau să îţi doresc bucurii şi fericiri cu familia ta. Sincer nu îmi place că ai jurat pe copii, puteai şi fără. Eu am mai dat un anunţ, eu nu am spus niciodată că tu mi-ai luat banii, inclusiv când am fost chemat la poliţie, eu nu am scris, doar mă întrebau şi cineva tasta. Nu am spus că nu mi-ai luat banii, că am venit şi am cântat şi nu ţi-am cerut bani, asta e altceva, să audă toată România. Nu am spus că mi-ai luat banii, încă o dată ţi-am dat un răspuns.

Am declarat doar că am cântat la voi în familie şi că am fost chemat. Încă o dată, tu, Anaser, şi fraţii tăi nu mi-aţi luat banii. Să ştie toată poliţia şi toată presa. Mi-e şi ruşine, am o vârstă. Eu am nunta de făcut. Lăsaţi prostiile. Rezolvăm cazul ăsta, eu nu am vorbit de situaţia asta. Am spus că nu e adevărat. Mă opresc aici, am multe de făcut, aş fi vrut să intru după nunta mea, dar am vrut să mă eliberez", a spus Florin Salam, într-un live pe TikTok. 

Citeşte şi: Betty, fiica lui Salam, ca o prințesă la nunta manelistului cu Roxana Dobre

Anaser Duduianu, mesaj pentru Florin Salam

Declaraţiile lui Salam vin după ce Anaser Duduianu a transmis un mesaj recent, tot prin intermediul unui live pe platforma socială. Bărbatul i-a cerut manelistului să clarifice situaţia şi să spună că el nu a furat bani de la nimeni. Duduianu s-a adresat şi cumnatului lui Salam, pe care l-a acuzat că minte şi că el este cel care, de fapt, fură bani de la Salam, prin diverse proiecte. 

Anaser Duduianu
Anaser Duduianu

"Pentru cumnatul lui Salam, e urât din partea ta să te duci la instanţă şi să declari şi să o iei şi pe sora lui Salam să dea declaraţii, de mine şi de frati-miu, că noi nu vrem să vorbim de tine, ce ai făcut cu un teren pe care nu se putea construi. Nu noi l-am tâlhărit pe Salam, tu l-ai tâlhărit, de 20 de ani. Catierul de blocuri şi cartierul de vile. Să faci live, domnul Salam, de un minut, să spui, te-am tâlhărit sau nu. Vreau să înţeleagă toată lumea că nu am făcut rău. Nu am tâlhărit pe nimeni. Dintr-un om normal, m-au făcut cel mai periculos om din România", a spus Anaser Duduianu, pe TikTok. 

Mandar de arestare pe numele lui Anaser Duduianu

Anaser Duduianu şi fratele său, Lindon, sunt bănuiţi, de procurori, că ar fi şantajat şi furat mai mulţi manelişti, printre care şi Florin Salam. Pe numele celor doi a fost emis un mandat de arestare, în august 2020. Lindon s-a predat, dar Anaser se află încă în SUA, unde ar fi fugit pentru a scăpa de oamenii legii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net