VIDEO Imagini de la ziua lui Nuțu Cămătaru. Florin Salam, «tapetat» cu bani din dedicații. Codin Maticiuc a filmat tot

Ultima actualizare:

Nuțu Cămătaru, pe numele lui din buletin Ion Balint, a împlinit 58 de ani pe 6 aprilie. Aniversarea nu a fost trecut neobservată, mai ales că protagonistul a organizat și o petrecere de pomină, care s-a răspândit în tot online-ul. Codin Maticiuc filmat totul.

Florin Salam i-a atins pe toți cu melodiile sale
Florin Salam i-a atins pe toți cu melodiile sale

Cei mai cunoscuți maneliști din România, din generația veche și nouă, Florin Salam și Tzancă Uraganu, au făcut show la ziua lui Nuțu Cămătaru. Invitații s-au strâns în jurul lor, iar sărbătoritul, flancat de familie și de prieteni, i-a ascultat în picioare. Codin Maticiuc nu avea cum să lipsească de la petrecere, din moment ce a devenit prietenul bun și confidentul lui Nuțu Cămătaru. În noiembrie anul trecut, Codin a lansat ”Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru”, o carte despre Nuțu Cămătaru, la care a lucrat de cinci ani. 

De altfel, liderul "Clanului Cămătarilor" a avut și un tort imens în formă de carte, fix volumul dedicat lui, pe care tronau cifrele 5 și 8, vârsta împlinită de sărbătorit. "E ziua «dresorului» Nuțu Cămătaru. Cartea o puteți comanda de la link-ul de mai jos", a anunțat Codin, pe Instagram, profitând de eveniment pentru a promova volumul, care costă 49 de lei. 

La un moment dat, Florin Salam începe să cânte o melodie de suflet, dedicată de Nuțu fratelui său, Sile Cămătaru (Vasile Balint). Din repertoriu nu au lipsit cântecele despre relația tată-fiu, cântecele de dor sau cele de eliberare. Fiul lui Nuțu își sărută părintele, dar și pe Florin Salam, emoționat de versurile auzite. Florin Salam, care a sensibilizat audiența, avea mâna plină de bancnote, bani stânși din dedicații.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net