Nuțu Cămătaru, dezvăluiri la lansarea cărții lui Codin Maticiuc. «L-am ajutat pe Vanghelie să fie primar»

image
Codin Maticiuc și Nuțu Cămătaru la lansarea cărții ”Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru”foto: Alina Erimia

Codin Maticiuc a lansat, miercuri, o carte despre Ion Balint, cunoscut în spațul public drept Nuțu Cămătaru. Maticiuc a lucrat la această carte timp de cinci ani, însoțindu-l pe Nuțu peste tot, de la nunți și petreceri până la sala de judecată și închisoare. La lansarea cărții, Nuțu Cămătaru a făcut câteva dezvăluiri care au în prim plan nume grele din viața publică românească.

Codin Maticiuc a lansat miercuri ”Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru”, o carte despre Nuțu Cămătaru, la care lucrează de cinci ani. Într-un eveniment transmis pe YouTube, Ion Balint, zis Nuțu Cămătaru, a făcut dezvăluiri senzaționale despre nume grele din politica românească.

Departe de a se considera un model, după ce a fost condamnat la ani grei de pușcărie, Nuțu susține că nu are nevoie de promovare și spune că dacă a făcut vreun rău în viață, a plătit cu vârf și îndesat.

“Nu am facut eu așa mare rău țării ăsteia! Am plătit pentru asta! Nu am fost ușă de biserică. Am trăit la granița cu legea. Nu mi s-a făcut niciodată dreptate aici în țară. Puteam să mă mut și eu în Italia, dar am stat să dau piept cu legea. Am foarte multe afaceri legale. Am venit în România cu 5 milioane pe care i-am investit aici. Nu am iaht, am o barcă. Mi-au confiscat tot ce am avut pe numele meu. Și casa mamei pe care am recumpărat-o. Eu îmi trăiesc viața pe principiile mele. Dacă m-aș naște de 10 ori, tot așa aș face”, a declarat Nuțu Cămătaru.

Nuțu Cămătaru: ”Am cenzurat despre femei. Unele sunt acum măritate”

Slobod la gură când a venit vorba despre Liviu Dragnea sau Marian Vanghelie, Nuțu Cămătaru a fost mult mai rezervat cu dezvăluirile despre femeile din viața lui.

”Am cenzurat despre femei! N-am vrut sa atragem antipatii. Unele sunt măritate acum. Am refuzat-o pe Denise Rifai! Eu, Nuțu, nu pot să apar și să mint! Au fost persoane acolo care au mințit. Eu am spus doar adevărul în carte”, a subliniat Nuțu.

Nuțu a fost foarte vehement în ceea ce privește condamnarea lui. În februarie 2013, Ion Balint a ajuns în spatele gratiilor într-un dosar de cămătărie, tentativă de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

”Am fost condamnat prin telefon. Am făcut pușcărie că am înjurat la telefon. Cel mai greu de povestit a fost cum mi s-a luat băiatul. Am ținut familia departe. Copiii mei au avut de suferit. Am fost în aceeași cameră cu băiatul meu la pușcărie”, a spus Nuțu la lansarea cărții despre viața lui.

”Nu am amenințat niciodată în viața mea că dau pe cineva la lei. Domnul procuror nu mă scotea din țigan. Una e când faci ceva și alta e când inventează cineva ceva. Am fost și la comisia de abuzuri. Mi s-a spus că Bucureștiul e împărțit în două: jumate eu, jumate Nicu Gheară. L-am ajutat pe Vanghelie să iasă primar în sectorul 5. Pentru mine s-a dat o lege specială anti Mafie, pentru mine și Voiculescu”, a adăugat Nuțu Cămătaru.

Nuțu a negat categoric acuzațiile de proxenetism. ”Sora mea a făcut 10 ani de pușcărie din 12 pentru proxenetism. Eu nu am avut nicio legătura cu prostituția, cu drogurile. Nu accept așa ceva niciodată. Cel care a dat declarație de mine, Maharu, acum e mort.”

Citește și:

Nuţu Cămătaru: «Am ajuns la puşcărie din cauza nevestei lui Tatulici»

Petrecere la puşcărie! Nuţu se însoară cu „Brazilianca”

Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
rafael nadal si sotia sa
mihai bendeac stela popescu si arsinel
juriul Te cunosc de undeva! jpg
anxietate
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
alexandru arsinel
image
image
image
image
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png