Ce a fost pus să facă Florin Salam la nunta faraonică din Bolintin Vale! Decolteul Sabinei Bădălău a fost ca un magnet

Ultima actualizare:

Sora lui Gabi Bădălău, Sabina, a organizat o petrecere de neuitat în ziua în care a pășit în fața altarului! Atmosfera evenimentului a fost întreținută de nume mari din industria muzicală autohtonă, printre care și manelistul Florin Salam, dar și Andra și Damian Drăghici. Iată cum s-au distrat petrecăreții!

Sabina Bădălău a îmbrăcat, într-un final, rochia de mireasă Foto: Instagram
Sabina Bădălău a îmbrăcat, într-un final, rochia de mireasă Foto: Instagram

Sabina Ioana, sora lui Gabi Bădălău, s-a căsătorit religios, sâmbătă, 7 mai, cu alesul inimii ei, Răzvan Marica, petrecerea fiind organizată pe domeniul familiei Bădălău, din Bolintin Vale.

Sora lui Gabi Bădălău, nuntă plină de vedete!

De la eveniment nu puteau lipsi invitații de seamă, astfel că mai multe vedete autohtone au încins ulterior atmosfera, după ceremonia din biserică.

Damian Drăghici și Florin Salam au făcut senzație pe ringul de dans, iar manelistul a venit ulterior chiar lângă cei doi miri, făcându-le acestora mai multe dedicații. La un moment dat, Florin Salam, animat de propriul lui taraf, a început și el să danseze, așa cum se poate vedea din imaginile obținute de la eveniment.

Pentru ca toți cei prezenți să se simtă bine și pentru a împăca toate gusturile, sora lui Gabi Bădălău a chemat în cadrul petrecerii și o soprană de la Operă, care i-a încântat pe invitați cu cele mai emoționante arii.

Pe partea de muzică ușoară, atmosfera a fost întreținută de nimeni altele decât Andra și Nicole Cherry, care au susținut, la rândul lor, un recital de zile mari.

Sabina Ioana, la brațul tatălui ei, Niculae Bădălău

Mireasa a atras toate privirile pe ringul de dans, având în vedere ținuta aleasă pentru această ocazie specială, care i-a pus în evidență atuurile fizice și decolteul generos.

De asemenea, un alt moment care a poziționat-o pe Sabina Bădălău în centrul atenției a fost atunci când s-a aflat la brațul tatălui ei, Niculae Bădălău. Fostul senator a avut mari emoții în timp ce și-a dus fiica la altar, dar și ulterior, la petrecere.

Citește și: Gabi Bădălău a făcut public luxul de la nunta surorii! Sabina, ca o prinţesă în rochia de mireasă

Motivul pentru care Sabina Bădălău și-a amânat nunta

Familia Bădălău se pregăteşte de ceva vreme de nunta Sabinei cu cel care acum i-a devenit soț și în fața lui Dumnezeu. Sora lui Gabi Bădălău şi soţul ei, Răzvan Marica, au putut într-un final să organizeze cununia religioasă, după ce au fost nevoiţi să amâne evenimentul mai bine de doi ani, din cauza restricţiilor din timpul pandemiei de coronavirus. Sabina Ioana și Răzvan sunt căsătoriți civil încă din 2019. 

Evenimentul, marcat de lux și bogăție, a fost organizat pe domeniul de 10 hectare al familiei Bădălău, din Bolintin Vale, care a fost transformat într-un loc destinat evenimentelor exclusiviste, având în vedere facilitățile pe care le înglobează. 

Citește și: Gabi Bădălău face nuntă faraonică în Bolitin-Vale! Bianca Drăgușanu, marea neinvitată. Motivul: soacra și sora milionarului

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net