Gabi Bădălău a făcut public luxul de la nunta surorii! Sabina, ca o prinţesă în rochia de mireasă

Ultima actualizare:

Mult așteptatul eveniment din familia lui Gabi Bădălău a avut, în sfârșit, loc. Sabina Ioana, sora lui, s-a căsătorit religios, sâmbătă (7 mai), petrecerea fiind organizată pe domeniul acestora, din Bolintin Vale.

Gabi Bădălău a venit la nunta Sabinei, sora sa, însoțit de copiii săi
Gabi Bădălău a venit la nunta Sabinei, sora sa, însoțit de copiii săi

Aşa cum a scris Click! aici, familia Bădălău se pregăteşte de ceva vreme de nunta luxoasă de pe domeniul lor din Bolintin Vale. Sabina, sora lui Gabi şi soţul ei, Răzvan Marica au făcut cununia religioasă, după ce au fost nevoiţi să amâne evenimentul mai mult de doi ani, din cauza restricţiilor. 

Citește și: Gabi Bădălău face nuntă faraonică în Bolitin-Vale! Bianca Drăgușanu, marea neinvitată. Motivul: soacra și sora milionarului

Afaceristul a publicat mai mult cadre de la nuntă, pe contul său personal de Instagram. Evident, în centrul imaginilor surprinse sunt cei doi copii ai lui Gabi Bădălău și ai Claudiai Pătrășcanu și mireasa, Sabina strălucind precum o prințesă.

Ringul de dans a fost personalizat cu numele celor doi soți, Sabina și Răzvan Marica și, așa cum se obișnuiește ei au fost cei care au dat startul petrecerii cu valsul mirilor.

Domeniul exclusivist are 10 hectare

Familia Bădălău deține un domeniu de 10 hectare în Bolintin Vale, transformat într-un loc destinat evenimentelor exclusiviste. Aici există mai multe saloane, cu finisaje de lux, o peluză generoasă pentru evenimente în aer liber, fântână arteziană și multe alte facilități specifice, instalații de sunet și lumini, o varietate mare de plante și flori, încât invitații să aibă la dispoziție un decor perfect pentru a obține fotografii și amintiri de neuitat.

Mai mult, anul acesta, pentru a asigura servicii complete, pe domeniu se va deschide și un hotel cotat la 4 stele.

Totul e completat de peisajul pitoresc specific zonei de sud, în apropierea zonei împădurite a râului Argeș. Și, pentru ca evenimentul să fie cu adevărat unul reușit, cei doi miri au avut parte de o vreme excelentă.

Bianca Drăgușanu a fost în Dubai

În timp ce Bădălău petrecea la nunta surorii sale, fosta iubită, Bianca Dragușanu se bronza în Dubai
În timp ce Bădălău petrecea la nunta surorii sale, fosta iubită, Bianca Dragușanu se bronza în Dubai

Înconjurat de intrigi mondene, fratele miresei a fost „cuminte”, tinând cont de importanța evenimentului. De la nunta Sabinei a lipsit fosta iubită a lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au despărţit recent, după ce blonda l-a prins pe afacerist la o petrecere sexy, dată pentru Florin Salam, despre care puteţi citi mai multe aici, dar chiar şi aşa, Bianca nu ar fi fost invitată.

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după bătaia aplicată lui Bădălău și lui Salam! «Nu sunt Jackie Chan, nu suport trompetele!»

Se pare că nici mama, nici sora lui Bădălău nu ar fi vrut-o la nuntă, deşi ea ar fi făcut tot posibilul să le intre în graţii.  Aşa se face că, în timp ce familia Bădălău se distra pe domeniul din Bolintin Vale, Bianca publica, pe reţelele sociale, fotografii dintr-o vacanță petrecută departe de casă, pe plajă, în Dubai.

Astfel, Gabi Bădălău a venit însoțit de cei doi prichindei, Nicolas şi Gabriel, care au gravitat în jurul tatălui lor, în timp ce explorau domeniul familiei, înainte să ajungă invitații.

Citește și: Se mută Bianca Drăgușanu în Dubai? Vedeta și-a achiziționat locuința mult visată

Nunta a fost amânată din cauza pandemiei

Cei doi îndrăgostiți, Sabina și Răzvan Marica au ales să facă nunta acum, după ce pandemia le-a spulberat planurile în 2020.

Sora lui Bădălău şi partenerul ei s-au căsătorit civil, în iunie 2019, Ei au avut un party la Snagov, unde și Viorica Dăncilă, dar și alți grei din politică au fost invitați, cununia religioasă și petrecerea aferentă fiind amânate pentru anul acesta, când restricțiile impuse de pandemie au fost ridicate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net