Sabina, sora lui Gabi Bădălau, superbă în costum de baie!

Ultima actualizare:

Sabina, sora lui Gabi Bădălău, este o femeie superbă de 30 de ani, realizată profesional și cu un soț iubitor. Spre deosebire de Bianca Drăgușanu, amanta fratelui ei, Sabina afișează o frumusețe naturală, care ar putea stârni invidia oricărei femei.

Sabina, sora lui Gabi Bădălau, superbă în costum de baie!
Sabina, sora lui Gabi Bădălau, superbă în costum de baie!

Sabina Bădălău a împărtășit fanilor câteva imagini din vacanța exotică, în care se află alături de soțul ei, Răzvan Marica. Cei doi au făcut recent cununia religioasă, iar acum, Sabina și Răzvan Marica se răsfață într-o binemeritată lună de miere la malul mării.

Citește și Gabi Bădălău face nuntă faraonică în Bolitin-Vale! Bianca Drăgușanu, marea neinvitată. Motivul: soacra și sora milionarului

Sora mai mică a lui Gabi Bădălău a postat câteva imagini superbe din vacanța de lux, petrecută alături de soțul ei și se poate observa că Sabina este de o frumusețe răpitoare și, cel mai important, look-ul ei este natural. 

Sabina Bădălău a postat câteva imagini în costum de baie, alături de Răzvan Marica, iar tânăra demonstrează că are forme 100% naturale, cu o talie tonifiată, picioare sculptate și un decolteu provocator. În imagini, se poate vedea cum Sabina este în culmea fericirii și își etalează zâmbetul fermecător și pielea bronzată, atuuri incontestabile ale surorii lui Bădălău.

Se pare că Bianca Drăguașnu are toate motivele să o urască pe Sabina Bădălău, având în vedere toate intervențiile estetice prin care a trecut blondina pentru a dobândi un look de divă. 

Gabi Bădălău e oaia neagră a familiei

Sabina Bădălău are 30 de ani și a început încă de la 19 ani să aibă grijă de afacerile familiei, apoi, ea a deținut un loc de muncă la stat, unde a bătut palma pentru un contract de 2,9 milioane de lei cu Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit, pe o durată de 36 de luni.

Citește și Claudia Pătrășcanu, gest superb pentru familia Bădălău: «Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla»

În timp ce Sabina este o femeie liniștită, la casa ei, fratele, Gabi Bădălău, se comportă mai degrabă precum oaia neagră a familiei. Afaceristul și-a lăsat soția, pe Claudia Pătrășcanu, care este mama celor doi fii ai săi, pentru a-și face de cap cu diva Bianca Drăgușanu. 

Familia lui Bădălău, inclusiv părinții și sora afaceristui, nu o suportă deloc pe blondină și nu sunt în ruptul capului de acord ca Gabi să se căsătorească cu ea. 

Se pare că nu se mai pune problema unui eventual mariaj între Bădălău și Bianca Drăgușanu, deoarece diva l-a prins la o petrecere privată cu mai multe domnișoare, iar după un scandal monstru, cei doi și-au spus ,,adio". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net