Gabi Bădălău și Florin Salam, prinși cu pantalonii în vine, la o petrecere erotică! Bianca Drăgușanu a împărțit pumni și picioare, fetele au fugit dezbrăcate

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a dat buzna peste Gabi Bădălău și Florin Salam la un party erotic secret și le-a luat la bătaie pe ,,fetele de oraș", chemate să anime atmosfera și să ofere senzații tari domnilor prezenți. 

Bianca Drăgușanu a dat buzna la petrecerea erotică a lui Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu a dat buzna la petrecerea erotică a lui Gabi Bădălău

Scandal monstru joi seară, când diva Bianca Drăgușanu l-a prins pe iubitul Gabi Bădălău la o petrecere a burlacilor, pe care afaceristul a organizat-o în cinstea lui Florin Salam, ce urmează să se căsătorească cu Roxana.

Citește și Gabi Bădălău, atac la Bianca Drăgușanu? Mesajul controversat al milionarului

Bianca Drăgușanu știe tot ce mișcă în oraș, mai ales când vine vorba de iubitul ei, așa că Gabi Bădălău n-a avut nicio șansă să scape de vigilența blondinei și să-și facă de cap, fără să fie prins asupra faptului.  

Gabi Bădălău a dorit să-i ofere lui Florin Salam o petrecere de neuitat, înainte să se însoare, așa că a chemat câteva domnișoare vesele și câțiva domni, printre care și un cântăreț celebru și însurat. Petrecerea s-a încins rapid, fetele dansau lasciv, băutura curgea, și toată lumea se simțea bine și se bucura din plin de elemente menite să le incite simțurile, narghilele și alte substanțe. Din informațiile obținute de SpyNews, la party-ul erotic se aflau patru domnișoare și vreo cinci domni. 

Locul de întâlnire pentru plăcerile interzise a fost un apartament închiriat din Pipera, ,,cuibușorul de nebunii" al lui Gabi Bădălău pentru astfel de activități. 

Bianca Drăgușanu descinde cu forța la party-ul lui Bădălău

Bianca s-a activat rapid, când a văzut că iubitul nu-i mai răspunde la telefon, așa că a făcut o mică investigație pe Instagram-ul unor ,,fete de oraș" și una dintre ele postate imagini la story în timp ce se delecta cu o narghilea, chiar la petrecerea afaceristului.

Bianca Drăgușanu nu a stat nicio secundă pe gânduri și a plecat direct spre locul unde Bădălău se distra în secret în compania altor femei. 

Citește și Gabi Bădălău face nuntă faraonică în Bolitin-Vale! Bianca Drăgușanu, marea neinvitată. Motivul: soacra și sora milionarului

Blondina a dat buzna în partamentul din Pipera și a văzut roșu în fața ochilor, așa că a început să împartă pumni și picioare domnișoarelor prezente, asta în timp ce domnii, panicați, au luat-o la fugă cu pantalonii în vine, ca să scape de furia Biancăi. Scandalul a fost unul de proporții, fetele, ce dansau goale prin apartament, au încerat să scape de Bianca, la fel și domnii care fugit pe scări în chiloți,  pentru că nici măcar nu au mai apucat să-și tragă pantalonii pe ei. Printre bărbați disperați să scape din întreaga întâmplare cu ,,fața curată" se află și un cântăreț celebru și însurat, care fugea pe scări în chiloți, urmat chiar de Gabi Bădălău. 

 Se pare că există și o conversație înregistrată cu o tentativă de șantaj, din partea uneia dintre domnișoarele chemate de Bădălău la party, care i-a cerut afaceristului o sumă de bani pentru a nu povesti ceea ce s-a întâmplat în noaptea respectivă. Bădălău îi spune tranșant tinerei că o va acuza de îi va face plângere la poliție pentru prostituție și șantaj. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net