FOTO EXCLUSIV Bianca Drăgușanu și cățelul roz au tras toate privirile în Capitală. Imagini neretușate cu vedeta

Ultima actualizare:

Așa ceva nu vezi în fiecare zi, prin București. O bombă-sexy îmbrăcată provocator, cu un cățel mic și roz într-o mână, cu o geantă Hermes în cealaltă mână și cu un super Mercedes la scară. Vorbim despre nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, pe care paparazzii Click! au surprins-o la veterinar, cu micul ei patruped.

Bianca Drăgușanu iese de la veterinar cu micuțul pomeranian. Fotografii: BLITZ / Click!
Bianca Drăgușanu iese de la veterinar cu micuțul pomeranian. Fotografii: BLITZ / Click!

Mare iubitoare de animale, Bianca Drăgușanu (40 de ani) l-a adus în familia ei pe micuțul pomeranian alb, în ianuarie 2021. A fost un cadou pentru fiica ei, Sofia, care i-a și găsit imediat un nume potrivit, Pufișor. Atât de răsfățat și de adorat este patrupedul, încât stă mai mult pe la saloanele de înfrumusețare decât prin parcuri. 

Bianca a ținut să-i vopsească roz lăbuțele, coada și urechile, așa că micul puf este o adevărată apariție. "Toate ca toate, dar nici măcar un cățel ca al meu: roz", a spus Bianca, luna trecută, în timp ce le-a arătat admiratorilor virtuali noul look al cățelușului.

Poze neretușate cu Bianca Drăgușanu, surprinse de Click!

Dar cine se mai uită la cățel, atunci când stăpâna lui arată așa? O adevărată apariție este Bianca, pe care mulți își doresc să o vadă și în afara paginilor de Instagram, acolo unde vedeta este urmărită de peste 1 milion de persoane. Mulți sunt curioși să afle cum arată ea în realitate și mai ales dacă viața ei este la fel de extravagantă, așa cum apare pe rețelele sociale.

Citește și: Cătălin Botezatu, întâlnire de taină cu Bianca Drăgușanu: «Sentimentele noastre sunt la fel»

Paparazii Click! sunt mereu pe fază, iar zilele trecute au surprins-o pe blondină la o clinică veterinară din Pipera, cu pomeranianul la subraț. Bianca a atras privirile și cu trupul ei, dar și cu accesoriile. Îmbrăcată în pantaloni negri, care pocneau pe rotunjimile ei, cu o bustieră albă, cu vedere la abdomen, Bianca ținea cel puțin 5.000 de euro într-o palmă, căci atât costă o geantă Hermes originală. Nici cățelul pe care îl ținea în cealată mână nu este foarte ieftin, un astfel de pomeranian-toy având prețuri care pornesc de la 1.000 de euro în sus.

După vizita la medicul pentru animale, vedeta s-a urcat într-un luxos Mercedes și a plecat din zonă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net