Fetița Biancăi Drăgușanu, model la 5 ani! Cât de frumoasă este Sofia

image
Bianca Drăgușanu și micuța Sofia Natalia au apărut de mână la prezentrea de modă cu rochii de mireasă a vedeteiFoto: arhiva personală

Cum e mama, la fel și fiica! Bianca Drăgușanu și micuța Sofia Natalia au apărut de mână la prezentrea de modă cu rochii de mireasă a vedetei! Micuța Sofia în ipostaza de model la nici cinci anișori!

Bianca Drăgușanu vrea să facă din fiica ei și a lui Victor Slav un model de podium. Micuța este o frumusețe rară lși a debutat în cariera de model la nici 5 anișori. Bianca și-a prezentat noua colecție de rochii de mireasă, cu prilejul deschiderii unei locații noi în zona Pipera-Tunari. Modelele au defilat în rochii de mireasă semnate Bianca Drăgușanu. La sfârșitul colecției, pe podiumul de prezentare și-a făcut apariția și micuța Sofia Natalia, de mână cu mama sa. Aceasta a prezentat și ea o creație făcută pe măsura ei. La nici cinci anișori, pe care îi va împlini 26 septembrie, Sofia a fost atracția serii pe scenă.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații foarte bune după divorț de dragul fiicei lor, Sofia Natalia. Bianca îi dă fetița lui Victor săptămânal, Sofia fiind foarte apropiată de tatăl ei. Cu cine seamănă Sofia? Cu mine, normal! Merge des la Victor, cam o zi sau două  pe săptămână i-o dau. Sunt foarte apropiați”, a declarat Bianca, în exclusivitate pentru Click!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png