Bianca Drăgușanu are geantă Chanel «contrafăcută»? Blondina a arătat chitanța

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu s-a răsfățat cu o gentuță Chanel pentru care a scos din buzunar peste 3.000 de euro, iar vedeta a postat și chitanța pe Instagram. Blondina vrea să închidă gura celor care au acuzat-o în trecut că de fapt cumpără produse contrafăcute la prețuri derizorii. 

Bianca Drăgușanu are geantă Chanel «contrafăcută»?
Bianca Drăgușanu are geantă Chanel «contrafăcută»?

Bianca Drăgușanu este o adevărată divă și de aceea nu-și refuză niciun capriciu, mai ales când este vorba de modă și mai ales accesorii. Blondina și-a achiziționat recent o poșetă Chanel, la prețul de 3.500 de euro și a postat la secțiunea story de pe Instagram și chitanța.

Citește și VIDEO Bianca Drăgușanu are poprire pe cont! Vedeta a avut o experiență cumplită la bancă: «O să-mi iau spray paralizant!»

Mai mult, Bianca Drăgușanu a arătat inclusiv și eticheta brandului, prinsă de căptușeala din interior a poșetei, pentru a dovedi că geanta este sută la sută originală. Gestul blondinei este de înțeles după ce anul trecut a fost acuzată că își achiziționează haine contrafăcute. Totul a pornit de la un sacou de mii de euro în care Bianca s-a pozat și a postat și chitanța, însă ochii vigilenți ai internauților au observat câteva detalii suspecte. 

Sacoul Biancăi nu arăta tocmai ca designul original prezentat de casa de modă, iar pe chitanță se vedea că de fapt vedeta făcuse și un retur al produsului. De aici mulți au concluzionat că Bianca achiziționează produse de brand doar pentru a impresiona pe Instagram, ca apoi să le returneze. 

Viitorii «socrii» nu o suportă pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din lumea mondenă, însă blondinei nu-i pasă de ce spun ceilalți. După mai multe relații mediatizate cu bărbați celebri precum Cătălin Botezatu, sau Victor Slav, tatăl fetiței sale, Bianca s-a căsătorit cu Alex Bodi. 

Citește și Cătălin Botezatu, întâlnire de taină cu Bianca Drăgușanu: «Sentimentele noastre sunt la fel»

Bianca avea să regret amarnic acest ultim mariaj pe care l-a numit cea mai mare greșeală din viața ei. Vedeta pare să-și fi găsit perechea în persoana lui Gabi Bădălău, doar că afaceristul care este încă însurat cu Claudia Pătrășcanu, care este și mama celor trei copii ai săi. 

Relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu este una tumultoasă și presărată cu scandaluri. Părinții lui Bădălău nu sunt deloc de acord ca afaceristul să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, chiar dacă cei doi sunt despărțiți de ceva vreme. Mama și tatăl afaceristului nu o suportă pe Bianca Drăgușanu și nici nu concep cum ar fi să o aibă ca noră, deși diva face aluzii că ea și Bădălău vor ajunge în fața altarului la un moment dat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net