Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău? «Mama soacră, am să-ți dau o veste»

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu nu ratează nicio ocazie să-și uimească fanii. Aceasta s-a jucat cu emoțiile lor cu ultima declarație postată pe conturile de socializare. Blondina i-a transmis un mesaj mamei-soacre.

bianca dragusanu jpg

Bianca Drăgușanu este foarte activă pe rețele sociale, pentru că dorește să-și țină la curent urmăritorii cu ceea ce face. Blondina i-a făcut pe internauți să le stea inima în loc atunci când a lăsat să se înțeleagă că ar fi însărcinată. Bianca Drăgușanu i-a transmis chiar și un mesaj mamei iubitului său, pe care o numește ''mama soacră''.

Curiozitate în rândul fanilor

Într-un filmuleț postat pe rețelele sociale, Bianca Drăgușanu a apărut alături de o prietenă care era însărcinată. Aceasta glumește și spune că tapioca a avut un rol important pentru ca amica ei să rămână gravidă și recunoște că și ea a mâncat, lăsând să se înțeleagă că este posibil să mai aibă un copil.

Dragilor, mamă soacră, am să vă dau o veste. Uitați ce se întâmplă dacă mâncați tapioca. Și eu am mâncat tapioca, ia uitați ce am aici! Sunt atât de fericită.'', a declarat blondina.

Bianca Drăgușanu a dres-o repede, însă, nu a negat că ar mai dori un copil.

''Trebuie să vă spun că mai trebuie să mănânc tapioca până voi fi însărcinată'', a adaugat ea.

Ba mai mult, fosta asistentă tv a dat și mai mult de bănuit atunci când și-a sfătuit fanii să mai facă un copil că să-i enerveze pe cei care nu-i suportă.

''Știți cum puteți enerva pe astea care nu vă suportă? Mai faceți una ca voi'', a spus în filmuletul de pe rețeaua de socializare.

Bianca Drăgușanu a continuat seria declarațiilor, uimindu-și din nou, fanii. Se anunță planuri de nuntă?

''O să fiu nașă. Normal că o să fiu, dacă mă mărit'', a adugat aceasta.

De-a lungul timpului, blondina a declarat că și-ar mai dori un copil, motiv pentru care, alături de Gabi Bădălău, a demarat un plan elaborat în acest sens. Cei doi vizitează, de ceva timp, clinici de fertilizări în vitro pentru a-și duce la capăt planul.

Relația dintre Bianca și mama iubitului său

Relația dintre cele două nu ar fi tocmai bună, fiindcă Rodica Bădălău nu ar avea-o deloc la inimă pe Bianca Drăgușanu. Ba mai mult, aceasta ar fi ajuns chiar să o regrete pe Claudia Pătrășcanu, cu care a fost mai mereu la cuțite.

Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară adică 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au. Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea.

Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite. Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte”, a dezvăluit o sursă din anturajul familiei Bădălău, potrivit impact.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net