Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău? «Mama soacră, am să-ți dau o veste»

Bianca Drăgușanu nu ratează nicio ocazie să-și uimească fanii. Aceasta s-a jucat cu emoțiile lor cu ultima declarație postată pe conturile de socializare. Blondina i-a transmis un mesaj mamei-soacre.

bianca dragusanu jpg

Bianca Drăgușanu este foarte activă pe rețele sociale, pentru că dorește să-și țină la curent urmăritorii cu ceea ce face. Blondina i-a făcut pe internauți să le stea inima în loc atunci când a lăsat să se înțeleagă că ar fi însărcinată. Bianca Drăgușanu i-a transmis chiar și un mesaj mamei iubitului său, pe care o numește ''mama soacră''.

Curiozitate în rândul fanilor

Într-un filmuleț postat pe rețelele sociale, Bianca Drăgușanu a apărut alături de o prietenă care era însărcinată. Aceasta glumește și spune că tapioca a avut un rol important pentru ca amica ei să rămână gravidă și recunoște că și ea a mâncat, lăsând să se înțeleagă că este posibil să mai aibă un copil.

Dragilor, mamă soacră, am să vă dau o veste. Uitați ce se întâmplă dacă mâncați tapioca. Și eu am mâncat tapioca, ia uitați ce am aici! Sunt atât de fericită.'', a declarat blondina.

Bianca Drăgușanu a dres-o repede, însă, nu a negat că ar mai dori un copil.

''Trebuie să vă spun că mai trebuie să mănânc tapioca până voi fi însărcinată'', a adaugat ea.

Ba mai mult, fosta asistentă tv a dat și mai mult de bănuit atunci când și-a sfătuit fanii să mai facă un copil că să-i enerveze pe cei care nu-i suportă.

''Știți cum puteți enerva pe astea care nu vă suportă? Mai faceți una ca voi'', a spus în filmuletul de pe rețeaua de socializare.

Bianca Drăgușanu a continuat seria declarațiilor, uimindu-și din nou, fanii. Se anunță planuri de nuntă?

''O să fiu nașă. Normal că o să fiu, dacă mă mărit'', a adugat aceasta.

De-a lungul timpului, blondina a declarat că și-ar mai dori un copil, motiv pentru care, alături de Gabi Bădălău, a demarat un plan elaborat în acest sens. Cei doi vizitează, de ceva timp, clinici de fertilizări în vitro pentru a-și duce la capăt planul.

Relația dintre Bianca și mama iubitului său

Relația dintre cele două nu ar fi tocmai bună, fiindcă Rodica Bădălău nu ar avea-o deloc la inimă pe Bianca Drăgușanu. Ba mai mult, aceasta ar fi ajuns chiar să o regrete pe Claudia Pătrășcanu, cu care a fost mai mereu la cuțite.

Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară adică 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au. Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea.

Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite. Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte”, a dezvăluit o sursă din anturajul familiei Bădălău, potrivit impact.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
image
image
image
image
image png
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg