Cătălin Botezatu, întâlnire de taină cu Bianca Drăgușanu: «Sentimentele noastre sunt la fel»

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai mari designeri din România, a vorbit cu sinceritate despre Bianca Drăgușanu și și-a exprimat sentimentele față de divă într-o manieră fără precedent. Bote a dezvăluit că a avut și o întâlnire recentă cu ea înainte să plece la Paris, pentru Săptămâna Modei. 

catalin botezatu bianca dragusanu jpg

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are la ora actuală cu Bianca Drăgușanu și i-a luat apărarea divei în fața detractorilor, care o critică pentru maniera în care a evoluat în showbiz. 

Designerul a mărturisit că o respectă extraordinar de mult pe fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, și că este mândru de transformarea ei dintr-o fată simplă într-o adevărată vedetă a lumii mondene. Acesta susține că Bianca este creația lui. 

Bote este foarte iritat de criticile care i se aduc celebrei blondine din cauza intervențiilor estetice și susține că lumea o vorbește de rău în mod gratuit, iar motivul principal este invidia. 

Citește și Cătălin Botezatu și cele mai noi extravaganțe din viața lui: "Mă îndrăgostesc foarte repede"

"Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc.

Am văzut tot felul de femei în România care evoluează și asta nu e rău sau am văzut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase și iar nu este rău, dar pe ele nu le mai comentează nimeni. Pe Bianca în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce, că vezi doamne și-a scos coastele și așa mai departe. Nu, nene! Are talia mică pentru că face sport, pentru că se îngrijește și pentru că a investit în ea.

Că și-a pus niște silicoane și niște buze, că ți-ai luat pantofi noi, toată lumea are.", a mărturisit Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Cum a decurs întâlnirea recentă dintre Bote și Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu a dezvăluit că, înainte de a pleca la Paris pentru Săptămâna Modei, a avut o întâlnire cu fosta lui mare iubire, Bianca Drăgușanu. Designerul a mărturisit că sentimentele lor sunt neschimbate și că blondina este o femeie pe care o va iubi întotdeauna. 

De asemenea, el a mai comentat o altă vedetă din showbiz, căreia îi poartă un deosebit respect, și anume Loredana Groza. Designerul a declarat că admiră extraordinar de mult pe artistă și a comentat că intervențiile estetice pe care le-a suferit fac parte din statutul ei de vedetă, deoarece ea trebuie să arate impecabil în fața publicului indiferent de ocazie. 

Citește și Cătălin Botezatu, impresionat de fotografiile cu Maria Dragomiroiu în costum de baie: «Bună de pus pe coperta revistelor»

"O susțin, am iubit-o foarte tare, o iubesc foarte tare, ca om, ca persoană, niciodată să nu spui niciodată, chiar țin la ea, chiar mă deranjează și sufăr așa în mine când cineva se ia de ea gratuit, pentru că eu o cunosc mai bine ca oricine. M-am întâlnit cu ea chiar acum două săptămâni înainte de a pleca la Paris. Sentimentele noastre sunt la fel, indiferent cu cine este ea sau dacă este căsătorită, îi respect iubitul, logidnicul, soțul, pentru că asta nu are nicio legătură.

Sentimentele mele sunt aceleași, de iubire, o altfel de iubire acum și de susținere necondiționată toată viața. Bianca, că vreți sau că nu vreți este un etalon, chiar dacă lumea o să spună că le-a influențat negativ pe fetele din ziua de azi că vor să fie ca ea. Măcar să fie ca Bianca, decât ca altele care sunt vai mama lor.

Eu zic că fiecare ar trebui să ne uităm în grădina noastră și să nu mai comentăm, să nu mai dăm atât hate, pentru că avem o viață și nu ne interesează efectiv ce face celălalt. Așa fac eu, așa fac persoanele care gândesc, așa face și Loredana Groza, așa face și Bianca Drăgușanu și oamenii cărora nu le pasă efectiv de ce vorbește lumea.", a declarat Cătălin Botezatu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net