Cătălin Botezatu dezvăluie fapta ilegală pentru care și-a luat bătaie de la tatăl său când era copil

Ultima actualizare:

Cătălin Botezau a fost unul dintre invitații ediției speciale Teo Show, cu ocazia aniversării a 15 ani de la înființarea postului Kanal D. Designerul a dezvăluit un episod din copilărie când tatăl său l-a bătut deoarece comisese o faptă ilegală. 

Cătălin Botezatu dezvăluie fapta ilegală pentru care și-a luat bătaie de la tatăl său când era copil
Cătălin Botezatu dezvăluie fapta ilegală pentru care și-a luat bătaie de la tatăl său când era copil

Cătălin Botezatu este una dintre cele mai plăcute prezențe din showbiz și un designer extrem de apreciat atât în țară cât și în străinătate. 

Acesta a fost invitat la emisiunea Teo Show de la Kanal D, în cadrul unei ediții speciale, unde s-au sărbătorit 15 ani de la crearea postului. Cătălin Botezatu a povestit un episod din copilărie când manifesta un interes pentru mașini și, fascinat de condus, a furat mașina tatălui său pentru a face o plimbare de unul singur.

Botezatu a menționat că, deși era doar un copil, nu era prima dată când conducea și a avut mare încredere la acel moment în abilitățile sale de șofer. Din fericire nu a avut niciun accident, iar mica sa escapadă cu automobilul tatălui său s-a desfășurat bine, însă situația s-a schimbat în momentul în care acesta descoperit ce făcuse odrasla. 

Designerul a mărturisit cum și-a luat bătaie de la tatăl său pentru năzbâtia comisă, dar asta nu l-a convins delor pe tânărul Botezatu să se astâmpere. 

,,Tata avea un poligon auto, iar mi îmi plăceau mașinile și știam să conduc. Așa că m-am trezit eu cocoș și am luat mașina lui taică-miu și am condus. Mi-am luat o bătaie după aceea, dar am făcut-o din nou și după ce m-a bătut.", a povestit amuzat Cătălin Botezatu la Teo Show. 

De ce a plecat Botezatu de la "Bravo, ai stil!"

Cătălin Botezatu a făcut parte din juriul "Bravo, ai stil!" pentru câteva sezoane și devenise unul dintre preferații publicului. De asemenea, el era apreciat și de patronii postului, care se spune că îi ofereau un salariu de 10.000 de euro, fiind una dintre cele mai bine plătite vedete din trust. 

Designerul și-a șocat fanii atunci când a anunțat anul trecut că a decis să plece de la emisiunea "Bravo, ai stil!", iar mulți s-au întrebat care a fost motivul pentru gestul său. 

S-a speculat că ar fi fost vorba despre problemele de sănătate ale designerului care l-ar fi obligat să ia o pauză îndelungată de la aparițiile TV, însă persoane din anturajul lui Botezatu spun că designerul pur și simplu s-a plictisit să prezinte emisiunea. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net