Cătălin Botezatu, show total pe mese, pe ritmuri de manele cu o brunetă focoasă

Cătălin Botezatu (55 de ani) a făcut un show incendiar, într-un restaurant de fițe din Capitală! Celebrul designer a fost văzut dansând în compania unei brunete extrem de sexy, joi seară, 6 ianuarie.

image
Cătălin Botezatu s-a distrat într-un local din Capitală Foto: Instagram

Prezent la un spectacol unde a cântat și Loredana Groza (51 de ani), într-un restaurant de lux din București, alături de câștigătorul sezonului 10 al show-ului X Factor Nick Casciaro (31 de ani), Cătălin Botezatu s-a distrat și a dansat toată noaptea.

Cătălin Botezatu a făcut un show total pe mese, alături de o brunetă superbă, pe ritmuri de manele, iar scenele au fost filmate!

Chiar designerul a publicat pe Instagram imaginile de senzație. De asemenea, Bote a dansat și cu Loredana Groza, care a făcut un show de zile mari, urcată pe masa din restaurantul luxos.

Cătălin Botezatu s-a confruntat cu probleme de sănătate

În ultimii ani, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate destul de grave. Designerul are șase operații de cancer la activ, cinci stenturi la inimă ,dar nu s-a lăsat doborât de aceste încercări grele.

Cătălin Botezatu se concentrează acum pe cariera sa și pe micile plăceri ale vieții. A recunoscut recent că problemele din sănătate au apărut și din cauza faptului că, de-a lungul anilor, s-a neglijat.

«Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r. designerul se adresa Evei Pavel, consilierul medical internațional, care l-a ajutat cu intervențiile din Turcia), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital. Din păcate, o viață tumultuoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră», a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea "Apel la consilier", de la Kanal D.

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png