Cum a descoperit Cătălin Botezatu că are cancer și care crede el că ar fi cauza

Cătălin Botezatu (55 de ani) are șase operații de cancer la activ, cinci stenturi la inimă și cu toate acestea reușește să zâmbească, să își vadă de carieră sau de pasiunile sale. Designerul trage însă un semnal de alarmă: el crede că viața tumultuoasă, excesele, faptul că s-a neglijat au contribuit la problemele sale medicale.

image
Cătălin Botezatu, 55 de ani

Invitat la emisiunea  "Apel la consilier", realizată de Eva Pavel la Kanal D, celebrul designer vestimentar a vorbit despre importanța controalelor regulate, la medic, dar a povestit și despre momentul cumplit în care a aflat că are cancer. "Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer".

"Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r. designerul se adresa Evei Pavel, consilierul medical internațional, care l-a ajutat cu intervențiile din Turcia), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital. Din păcate, o viață tumultuoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră (...)", a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea "Apel la consilier", de la Kanal D, citată de revista Viva.

eva pavel catalin botezatu istanbul 0 jpeg
Eva Pavel, alături de Cătălin Botezatu. Foto: Facebook

Cătălin Botezatu: "Eram ca un zombie"

Cătălin Botezatu recunoaște că Eva Pavel, consilier medical de profesie, i-a fost înger păzitor pe perioada acestor încercări. "Erai singura persoană pe care o vedeam după operație. E foarte important în momentul în care te trezești dintr-o anestezie singur, să vezi o persoană dragă, care-ți zâmbește și-ți dă încredere în tine. Că nu ești singur. Și atunci parcă se deschid din nou porțile, nu Raiului, porțile vieții, pentru că porțile Raiului se pot deschide oricui într-un spital. Se deschid înapoi porțile vieții și, uite, sunt emoționat, eu te văd tot timpul pe tine și asta înseamnă mult. Eram ca un zombi, dar nu a contat pentru că am simțit că acolo Sus e cineva care mă iubește și mi-a mai dat o șansă și că cineva e lângă mine tot timpul", a mai spus Bote.

Operat de cancer și cu 5 stenturi la inimă

În septembrie 2019, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Celebrul designer a stat în jur de 6 ore pe masa de operație. Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică. Cătălin Botezatu are și mari probleme cardiace, având montate 5 stenturi la inimă.

stanga
dreapta
catalin botezatu 1 jpeg jpeg
catalin botezatu 2 jpeg
catalin botezatu emirate dubai jpeg
botezatu dubai emirate jpeg
catalin botezatu 4 jpeg jpeg
catalin botezatu 3 jpeg jpeg
catalin botezatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg