Cum a descoperit Cătălin Botezatu că are cancer și care crede el că ar fi cauza

Cătălin Botezatu (55 de ani) are șase operații de cancer la activ, cinci stenturi la inimă și cu toate acestea reușește să zâmbească, să își vadă de carieră sau de pasiunile sale. Designerul trage însă un semnal de alarmă: el crede că viața tumultuoasă, excesele, faptul că s-a neglijat au contribuit la problemele sale medicale.

Cătălin Botezatu, 55 de ani
Cătălin Botezatu, 55 de ani

Invitat la emisiunea  "Apel la consilier", realizată de Eva Pavel la Kanal D, celebrul designer vestimentar a vorbit despre importanța controalelor regulate, la medic, dar a povestit și despre momentul cumplit în care a aflat că are cancer. "Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer".

"Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r. designerul se adresa Evei Pavel, consilierul medical internațional, care l-a ajutat cu intervențiile din Turcia), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital. Din păcate, o viață tumultuoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră (...)", a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea "Apel la consilier", de la Kanal D, citată de revista Viva.

Eva Pavel, alături de Cătălin Botezatu. Foto: Facebook
Eva Pavel, alături de Cătălin Botezatu. Foto: Facebook

Cătălin Botezatu: "Eram ca un zombie"

Cătălin Botezatu recunoaște că Eva Pavel, consilier medical de profesie, i-a fost înger păzitor pe perioada acestor încercări. "Erai singura persoană pe care o vedeam după operație. E foarte important în momentul în care te trezești dintr-o anestezie singur, să vezi o persoană dragă, care-ți zâmbește și-ți dă încredere în tine. Că nu ești singur. Și atunci parcă se deschid din nou porțile, nu Raiului, porțile vieții, pentru că porțile Raiului se pot deschide oricui într-un spital. Se deschid înapoi porțile vieții și, uite, sunt emoționat, eu te văd tot timpul pe tine și asta înseamnă mult. Eram ca un zombi, dar nu a contat pentru că am simțit că acolo Sus e cineva care mă iubește și mi-a mai dat o șansă și că cineva e lângă mine tot timpul", a mai spus Bote.

Operat de cancer și cu 5 stenturi la inimă

În septembrie 2019, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Celebrul designer a stat în jur de 6 ore pe masa de operație. Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică. Cătălin Botezatu are și mari probleme cardiace, având montate 5 stenturi la inimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net