Cătălin Botezatu, lucruri nespuse despre lupta cu cancerul: "Eram cadavru, aveam 50 de kg"

image
Cătălin Botezatu, invitat în podcastul lui Cătălin Măruțăfoto: captură YouTube

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, creatorul de modă Cătălin Botezatu a povestit detalii neștiute din lupta pe care a dus-o împotriva cancerului. Șase operații și chinuri multe, trecând razant pe lângă moarte.

La televizor îl vezi "țiplă". Super elegant, cu un fizic și un tonus de invidiat, însă în spatele acestei imagini Cătălin Botezatu ascunde o mare dramă. A vorbit deschis despre necazurile lui, în podcastul lui Cătălin Măruță, "Acasă la Măruță"."Șase (operații de cancer). Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură. Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva", a spus Cătălin. 

Cătălin Botezatu: "Când am ieșit din anestezia totală, am simțit că mi se crapă tot"

Și de parca probleme nu erau de ajuns, a mai avut un hop de traversat din cauza problemelor la inimă. "Am mai avut o problemă. Înainte de a face operația, am întrebat medicul cardiolog cât rezistă inima la anestezie. Mi s-a spus maxim trei ore, trei ore și ceva. Operația mea a durat șase ore. Diferența a fost ușor pe viu. N-am simțit atunci foarte tare durere, ci când am ieșit din anestezia totală, am simțit că înnebunesc, că mi se crapă tot. A fost urât, pentru că la câteva zile după ce această operație reușise, din cauza unor drene scoase rău, un mușchi s-a rupt și am făcut hemoragie internă", povestește designerul.

"Norocul meu a fost că profesorul care m-a operat stătea aproape de spital. A venit în câteva minute, a spus: «moare!» Pierdusem foarte mult sânge. A scos dintr-o sală de operație un pacient, care nu era așa de grav, l-a pus în așteptare, pe hol, m-a băgat pe mine. Eu tremuram...le era frică să nu fac stop cardiac. M-au despicat, eram operat de trei zile, aveam copci... nu au mai avut răbdare să le scoată normal, le-au tras repede și au tăiat pe aceeași operație proaspătă, făcută în urmă cu trei zile", a mai spus creatorul de modă. A slăbit 50 de kilograme și se miră și el cum de a reușit să supraviețuiască. "Eram cadavru, aveam 50 și ceva de kg, nu puteam să mă ridic din pat deloc”, sunt dezvăluirile dureroase făcute de Cătălin Botezatu.

Citește și:

INTERVIU Operat de cancer și cu 5 stenturi la inimă, Cătălin Botezatu a renăscut: "Am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică"

Cătălin Botezatu, infectat cu COVID: "Mi-a fost foarte frică”

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg