Cătălin Botezatu, în mijlocul Caraibelor. Vacanță pe cel mai avangardist vas de croazieră din lume!

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu și-a alocat o săptămână de respiro, înaintea prezentărilor de la Paris Fashion Week, pentru a se odihni și relaxa într-o vacanță superbă în Caraibe. Designerul a petrecut un sejur de lux pe cel mai avangardist vas de croazieră din lume, primul vas conceput tridimensional. Ambarcațiunea este opera renumitului designer Tom Wright, cel care a creat și clădirea-simbol a Dubai-ului, Burj Al Arab.  

Botezatu se bucură de vacanțe de lux peste hotare
Botezatu se bucură de vacanțe de lux peste hotare

Cătălin Botezatu a avut parte de momente de neuitat pe vasul de croazieră, de la experiențe culinare oferite de chefi renumiți, spectacole de Broadway, ritualuri de spa, plimbări prin grădini luxuriante sau zbor pe un covor zburător deasupra apei, precum și clipe de relaxare în cel mai avangardist jacuzzi, în formă de pahar de șampanie. 

„Am mai fost pe vase de croazieră, dar acesta este unic, cum nu am mai văzut nicăieri. În 2011, am fost pentru prima dată pe un vas de croazieră și, de atunci, m-am îndrăgostit iremediabil de acest tip de vacanță.”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click!

Opriri în Bahamas și Mexic 

Cătălin Botezatu a trecut și prin Bahamas, unde designerul a mers pe Paradise Island și a revăzut originalul hotel Atlantis Bahamas, inaugurat în 1998 printr-un mare eveniment la care au cântat Michael Jackson și Grace Jones.  

„În Nassau, Bahamas, am luat la pas străzile pitorești, colorate, ale orașului și am luat prânzul la un hotel boutique colonial, într-o grădină cu palmieri și plante luxuriante, statui și piscine romane. Apoi, am mers pe Paradise Island, la acvariul celebru din incinta Atlantis Bahamas și pe plajele cu nisip.

A doua oprire a fost în Costa Maya, Mexic, unde am mers să vizitez piramidele de la Chacchoben, ascunse în junglă, mai misterioase, mai vechi, dar și mai frumoase, din punctul meu de vedere, decât cea de la Chichen Itza.  A treia oprire a fost în Cozumel, insula unde mi-am rezervat, de această dată, o zi întreagă de stat la plajă, pe nisipul fin, printre palmieri.”, încheie Cătălin Botezatu.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net